• -20% kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

  Hobot LEGEE 688 Wi-Fi Porszívó-feltörlő robot

  219,990 Ft
  175,990 Ft

Részletes leírás

Egyszerűen kezelhető padlótörlő robot a HOBOT-tól, testreszabott, okos beállításokkal

Tisztítási módok - testreszabott okos beállítások
Hét speciális tisztítási mód és egy testreszabott üzemmód áll rendelkezésre minden speciális igény kielégítésére. A legjobb tisztítási eredmény elérése érdekében a helyiségekhez más-más takarítási mód rendelhető.

Egyszerűen a legjobb - standard takarítási üzemmód
A Normál mód tökéletesen illeszkedik bármilyen általános felhasználáshoz.

Semmi sem menekülhet - erős üzemmód
Az erős mód ideális mélytisztításhoz.

Takarítson profiként - konyha (folteltávolító) üzemmód
Könnyen eltávolítható fröccsenések, kiömlött folyadékok tisztíthatók.

Legyen zöld - ECO üzemmód
ECO módban a gép energiatakarékos és csendesen működik.

Makulátlan tisztaság - Fényez üzemmód
Fényező üzemmóddal visszaállítható a padló eredeti ragyogása.

Állatbarát - kiskedvenc üzemmód
Hatékony tisztítás a mancs nyomok és a szőrmaradványok eltűntetése érdekében.

Maradjon száraz, de tiszta - száraz üzemmód
Keményfa padló tisztításakor javallott.

Te vagy a főnök - személyre szabott, tetszőleges üzemmód
A paraméterek beállítása egyedi igényektől függően.

Konyha mód
Kizárólagos HOBOT szabadalom alapján. Specialitása a padlón maradt makacs foltok eltávolítása. A LEGEE először 1,5x1,5 m2-es területekre osztja a takarítandó területet, elegendő, bőséges vizet permetez a foltok feloldása érdekében, majd visszatér, hogy felsúrolja azokat, hogy a padló makulátlanul tisztán ragyoghasson. Először nedvesíti a padlót, hogy a foltok nedvesek legyenek, a második ciklusban pedig tisztítja és fényesíti a padlót.

Kiskedvenc mód
Sosem volt még ilyen egyszerű a kisállatok szőrének eltávolítása. A porszívó szívóereje kiskedvenc üzemmódban megemelkedik, hogy a legkisebb szőrszálakat is felszívhassa. Mindemellett növeli a vízpermet mennyiségét, és nagyobb felmosási gyakorisággal a padlón maradt mancs nyomokat és egyéb foltokat is eltávolítja.

Erős mód
Mélytisztításhoz ajánlott. Maximális vákuumteljesítményre és magasabb törlési frekvenciára kapcsol a robot a legjobb eredmény elérése érdekében.

ECO mód
Alacsony energiafogyasztás mellett működik, minimális szívóteljesítménnyel, legkisebb mozgási frekvenciával, így pihenés mellett is tisztán tartható a padló.

Fényező mód
A robot a vízpermetet és a törlés gyakoriságát növelve, csökkentett szívóteljesítmény mellett távolítja el a padlón található régi szennyeződéseket.

Térkép memória
A LEGEE legfeljebb öt térképet tud megjegyezni, a térkép adatok a LEGEE beágyazott memóriájában tárolódnak. Különböző térképek is használhatók, ha a LEGEE más helyiségekben vagy egy másik házban van.

Takarítási napló
A napló segítségével megosztható, ellenőrzés céljából visszanézhető a legutóbbi tíz takarítás menete, adatai, beleértve a készült térkép és a megtisztított terület, valamint az időtartamot és a megadott feladat teljesítésének mértékét.

Ütemezett takarítások
A Schedule Queue egy heti alapú ütemező, amely lehetővé teszi a takarítási terv naponta egyszeri alkalomra történő ütemezését, valamint az egyszeri, ütemezett takarítást is, a nem ismétlődő feladatokhoz. Lehetőség van számos takarítási mód beállítására is.

LEGEE SLAM navigáció
A LEGEE SLAM annak az egyedülálló navigációs rendszernek a rövidítése, amely az LDS Lidar, Encoder, Gyro, E-compass és Position Estimation elemeket egyesíti a környezet észlelésére és mérésére.

Tisztítás - FastBrush® 4 fokozattal
A sima padlók átfogó tisztítása egy lépésben - porszívózás, száraz felmosás, automatikus vízadagolás és nedves felmosás. A porszívó elülső részén található erőteljes elszívás minden nagyobb szennyeződést, szőrt és állati szőrt felszív A száraz felmosó oszcillál a padlón, és letörli a finom port, két speciális fúvóka adagolja a vizet a megtisztított padlóra, a másik rezgő mop pedig letörli és polírozza a padlót azzal a vízzel, amelyet a LEGEE 688 a megtisztított padlóra adott.

Leesésvédelem, szintérzékelő szenzorok
A LEGEE robot elöl 2 lézer szenzort használ, amelyek érzékelik a lépcső szélét.

Intelligens töltőállomás
A LEGEE 4M IR érzékelővel van felszerelve. Ha véletlenül megmozdítja a robotot töltés közben, a LEGEE automatikusan újra csatlakozik a bázishoz (legfeljebb 5 cm-re a bázistól).

Intelligens töltés és folytatás ott ahol, abbahagyta
Mielőtt az akkumulátor lemerül, a LEGEE egyenesen visszamegy a töltőállomásra, hogy újratöltődjön. Előtte viszont még felbecsüli a hátralévő munkaterülethez szükséges töltési időt a feladat mielőbbi folytatásához.

Nagy portartály és HEPA szűrés
Az extra nagy 500 ml -es tartály sokkal több szennyeződést és allergént tartalmaz. A konténer a LEGEE tetejéről érhető el, eltávolítása és ürítése nagyon egyszerű és gyors. A HEPA szűrővel végzett kettős szűrés a szennyeződések és a finom részecskék maximális mennyiségét képes megfogni.
A HEPA szűrő segít megfogni a finom port, az allergén atkákat vagy az állati allergéneket. A HOBOT LEGEE 688 allergiás háztartások számára is alkalmas. A HEPA szűrő megakadályozza, hogy az apró porrészecskék visszaáramoljanak a helyiség levegőjébe.

D-alakú kialakítás a legjobb a sarkok tisztításához
A LEGEE 688 robot közvetlenül a fal mentén és a szoba sarkában szívja fel a szennyeződéseket, lehetővé téve a robot egyedi D-alakját. A porszívó elülső sarkában található oldalkefe biztosítja a szennyeződések pontos seprését a sarkokból, a falak és a bútorok mentén.

Víztároló
A 320 ml-es víztartály térfogata körülbelül 150 m2-re elegendő. A csomag tartalmaz egy palackot, amely megkönnyíti a víztartály feltöltését. A palackok segítségével a maradék vizet is nagyon egyszerűen leeresztik.

Tisztítási módok
A LEGEE 688 robot többféle tisztítási módot kínál cikk-cakk tisztítással, falkövető tisztítással, automatikus tisztítással. A Li-ion akkumulátor élettartama akár 80 perc egyetlen töltéssel. A LEGEE a tisztítás hosszát a megtisztított hely nagysága szerint állítja be. Ha kisebb a hely, a robot rövidebb idő alatt megtisztítja a padlót.

Optimalizálás és nagyobb területek felosztása
A robot padlón történő mozgatásának optimalizált automatikus rendszere biztosítja a megtisztított terület legjobb lefedettségét. A LEGEE 688 a teret 4,4 x 4,4 m-es területekre osztja, és a padló egyik területét a másik után megtisztítja, amíg elkészül.

Mindenféle keménypadlóra alkalmas
A takarításban a padló színe nem befolyásolja a robotot.

HOBOT kizárólagos szabadalmi engedélye a FastBrush 4in1 Cleaning
A LEGEE 688 robot a lézer, a jeladó, a giroszkóp, az E-iránytű és a helyzet meghatározó használatával észleli és felméri a területet önmaga körül. A LEGEE egy fejlett navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a robot kikerülje a bútorokat és egyéb tárgyakat. Pontosan megtervezi a takarítási útvonalat az egész lakás egy időben történő kitakarításához.

Csúszásgátló hajtószíjak
A LEGEE 688 robot olyan meghajtó szíjakat használ, amelyek nem csúsznak meg nedves padlón. Más robotporszívók kerek kerekekkel, amelyek könnyen csúsznak, ha a padló enyhén nedves.

Karbantartás
A robot emlékeztetőt küld a megfelelő időközönként történő karbantartási munkálatokra, figyelembe véve a használatból fakadó időtartamot.

HOBOT LEGEE alkalmazás
Kényelmesen vezérelheti a LEGEE 688-at az alkalmazással vagy a távirányító használatával. A HOBOT LEGEE alkalmazás nemcsak robotvezérlőt, tisztítótervezőt és valós idejű tisztítási térképet kínál, hanem a tisztítás új korszakát is hozza a Talent Clean funkcióval. A tehetséges takarítás 7 előre beállított tisztítási módot és 1 felhasználó által beállítható módot kínál a különböző szennyeződésű háztartási padlók pontos tisztítására. Az összes funkció egy pofon egyszerű kör diagrammal ábrázolja mind a 7+1 speciális takarítási módot. Az egyes funkciók egyszerűen választhatók és testre szabható mindenki igényeinek kielégítésére.

Műszaki adatok:
-Modell: LEGEE 688
-Szín: Fekete
-Méretek: 340 x 330 x 95 mm
-Súly: 3200 g
-Tápegység: 240V, 50Hz
-Akkumulátor: Li-ion 2750 mAh
-Adapter: 19V / 1A, 19W
-Zaj: 65 dB
-Navigáció: LEGEE® intelligens navigációs technológia
-Szoftver: LEGEE® V3.0
-Portartály térfogata: 500 ml
-Víztartály kapacitása: 320 ml
-Elem élettartam: 80 perc
-Mop törlési sebessége: 600x / perc
-Szintkülönbségek átlépése: 3 mm-ig
-Szívómotor: Kefe nélküli egyenáramú motor (BLDC)
-Szűrő: Térhálós, HEPA szűrő
-Tárgy észlelése: 5 lézer + lökhárító
-Tisztítási módok: Auto, cikcakk, falkövetés
-AUTO mód optimalizálás
-Wi-Fi és alkalmazás: Igen / 2,4 GHz
-Talent Clean

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Hobot
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

 • -25% kedvezmény
Roomba Combo i8+ önürítős feltörlő- robotporszívó
Roomba Combo i8+ önürítős feltörlő- robotporszívó
319,990 Ft
239,990 Ft
 • -20% kedvezmény
Roomba Combo i5+ (i557840) porszívó robot
249,990 Ft
199,900 Ft
 • -14% kedvezmény
Roomba Combo i5 (i517840) porszívó robot
159,990 Ft
137,990 Ft
 • -25% kedvezmény
ROOMBA COMBO R113 robotporszívó és felmosó
129,900 Ft
96,900 Ft
 • -34% kedvezmény
Roomba Combo j7+ robotporszívó
499,900 Ft
329,900 Ft
 • -27% kedvezmény
Roomba Combo i8 (i8178) porszívó robot
259,900 Ft
189,900 Ft

Kategória összes terméke