• -34% kedvezmény
 • Ingyenes szállítás
 • Raktáron

  iRobot Roomba Combo j7+ robotporszívó

  499,900 Ft
  329,990 Ft

   

Részletes leírás

Porszívó és felmosó robot, automatikus portartály ürítéssel

The Roomba® Combo j7+ az egyetlen igazán automatán működő "2in1" robotporszívó, kiterjesztett felmosó funkcióval, nagy látószögű világító kamerával, és az utolérhetetlen vSLAM® PrecisionVision navigációs rendszerrel, ami teljesen körbe lát, érzékeli a tárgyakat, pl cipők, kábelek és ezen kívül több mint 80 másikat és ennek megfelelően alakítja ki az optimalizált takarítási útvonalat. Automatikusan felismeri amint szőnyegre ér és felemeli a felmosó fejet vagy teljesen behúzza azt, ha szükség van rá. A takarítás végén automatikusan kiüríti a saját portartályát a szennyeződésgyűjtő állomáson. Itt az AllergenLock porzsák több mint 30 alkalomig tárolja a begyűjtött koszt, piszkot, majd értesítést küld, ha cserére szorul.

Roomba® Combo j7+ tökéletesen körbelát maga körül és a váratlan akadályokat biztonságosan kikerüli még a kisállatok "meglepetéseit" is. Felismeri, hogy porszívózhat és moshat fel.

Alaposabb mint gondolná
Az iRobot OS™ operációs rendszer egy tökéletes és teljes vezérlést biztosít a takarítás felett, ahol Ön határozza meg, hogy hol, mikor, és hogyan takarítson a robot. Összekapcsolja a robot használatának élményét a személyre szabható takarítással. Ez az új operációs rendszer túlmutat a korábbi, hagyományos vezérlést biztosító alkalmazáson. Az iRobot OS™ személyre szabott parancsokat és intelligens vezérlést biztosít. Az Ön egyedi életritmusának, elképzeléseinek maximális figyelmet ad a vezérlés.

Roomba megtanulja az Ön otthonát, térképet készít a különböző helyiségekről, így Ön ott takarít, ahol éppen igénye van rá. 10 különböző térkép tárolására alkalmas, így Ön nem csak egyes szobákat, de elhatárolt helyeket is takaríthat. A robot önállóan javasol Önnek kiemelt zónákat, ahol gyakrabban kell takarítani a sűrűbb használat miatt, mint például a konyhapult előtt vagy az étkezőasztal körül. Kijelölhet az applikációban úgynevezett tilos zónákat is, ahol nem szeretné, hogy a robot egyáltalán porszívózzon vagy felmosson. Itt kikapcsolja a szívómotort így annak a hangja nem fogja Önt zavarni és még energiát is megspórol a további takarításhoz.

Takarítási ütemtervet javasol az Ön életvitelének, szokásainak függvényében, és hangutasításra is takarít. Teljesen személyre szabott és szezonális javaslatokat tesz és figyelmeztet az allergiaszezonra vagy a kisállatok vedlési időszakára is. Így Ön mindig egy lépéssel a kosz előtt jár. Nem zavarja Önt a takarítással, hiszen a vezérlésben beállíthatja, hogy a robot akkor takarítson, amikor Ön nincs otthon, így tudja, amikor Ön elhagyja a lakást és akkor fogja kezdeni a takarítást.

AeroForce® Cleaning System
"iRobot Roomba Combo j7 szabadalmaztatott 4 lépcsős AeroForce takarítórendszerrel. Az oldalkefe kiszedi a port, koszt a sarkokból, szegélyek körül. A többi koszt a két szembenforgó takarítókefe fellazítja, amit a nagyhatékonyságú szívómotor ereje a portartályba szív. 10x szívóerő az iRobot Roomba 600 szériájával összehasonlítva. A felmosásról a kiterjesztett felmosó mikroszálas törlőronggyal és nedvesség szabályzással gondoskodik. A Roomba saját maga felismeri hogy hol kell porszívóznia és hol moshat fel. Automatikusan beazonosítja, amint szőnyeg közelébe ér és felemeli a felmosófejet, akár teljesen be is húzza, ha szükség van rá.

Clean Base®
Az automatikus portartály ürítésnek köszönhetően Önnek egy példátlanul kényelmes takarítási élményben lehet része. A Roomba® Combo j7+ robotporszívó a Clean Base® automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomásnak köszönhetően Ön hónapokra elfeledkezhet a takarításról. A speciális AllergénLock porgyűjtő zsák 30 takarítási alkalomig tudja tárolni a koszt, port és begyűjti a pollenek és por 99,9%-át.

*Clean Base® Automata szennyeződésgyűjtő rendszer a csomag része

Ne korlátozza magát a takarításban
A takarítható felületek, helyiségek száma virtuálisan határtalan. A j széria egy univerzális választás számtalan háztartásnak, ahol okos robotra vágynak, amely tökéletesen önműködően takarít. Nagyobb lakások, házak takarítására, emeletek tisztítására is alkalmas. Amint az akkumulátora merülni kezd a Roomba visszatér a töltőállomásra, majd ha feltöltötte magát onnan folytatja a takarítást ahol korábban abbahagyta.

Az egyetlen igazán önműködő 2in1 robot
Roomba Combo j7 egyedülálló kiterjesztett felmosófejjel és mikroszálas törlőronggyal, valamint nedvesség szabályzó rendszerrel. Automatikusan érzékeli a szőnyeget és felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, vagy teljesen behúzza azt. Ön minden nap tökéletesen tiszta lakásba ér haza.

vSLAM® navigációs rendszer tárgyfelismeréssel
A mesterműnek számító PrecisionVision navigációs rendszernek köszönhetően a Roomba® azonosítja a padlón a takarítás útjába kerülő tárgyakat, úgy mint cipők, kábelek, zoknik, kisállatok otthagyott "piszkai" és tudja, hogy hogy kerülje ki azokat. Minden egyes frissítéssel folyamatosan tanulja az újabb tárgyakat. A Roomba® Combo j7 tökéletesen körbelát maga körül.

10 különböző térkép tárolása
10 különböző térkép tárolására képes. Tapasztalat útján javasolni fog takarítási zónákat, így Ön azokra a helyekre direkt beküldheti a robotot. Beállíthat határtalan számú Tiltott zónát, ahova a robot soha nem fog bemenni takarítani.

Bármilyen nagy felület
Roomba Combo j7 feltöltés után visszatér a takarítási ciklushoz oda ahol azt korábban abbahagyta. Ha a portartálya megtelt, visszatér az automatikus szennyeződésgyűjtőhöz, hogy kiürítse azt. Teljesen bonyodalom mentes takarítást biztosít Önnek bármikor. 10 különböző térkép tárolására alkalmas és mindig tudja, hogy éppen hol jár. Így Önnél minden felület tökéletesen feltérképezett lesz, még akár a hétvégi házában is.

Egyszerűen felemeli a szőnyeg fölé
A Roomba Combo j7 az első igazán önműködően takarító 2in1 robotporszívó, kiterjesztett és visszahúzható karoknak köszönhetően könnyedén felemeli a felmosófejet a szőnyeg fölé, így az nem lesz nedves. Felismeri amint a kemény padlóról a szőnyeghez közelít és jelzi is azt a térképen. Automatikusan tudja, hogy hol kell porszívóznia, felmosnia, így Önnek emiatt egyáltalán nem kell aggódnia.

Elkerüli az akadályokat
A Roomba® Combo j7 robotporszívó elkerüli az útjában lévő akadályokat a kábelektől a kisállatok "piszkán" át. Amikor először érzékeli őket, akkor próbálja beazonosítani és megtalálni, hogy hogyan kezelje őket most és a jövőben, így a tulajdonosnak fotót küld a tárgyról. A tulajdonos dönti el, hogy a jövőben ezeket a robot elkerülje vagy folytassa a takarítást.

Tökéletes takarítás a szabadalmaztatott funkcióknak köszönhetően
iRobot Roomba robotporszívó érzékelők sokaságával detektálja a szennyezett területeket. A robot azon helyeken, melyek koszosabbak még alaposabban takarít.

Forradalmian új takarítás folytatódik
Új és még hatékonyabb 4 lépcsős takarítórendszer, oldalkefével, egymással szemben forgó két takarítókefével, 10x hatékonyságú szívómotorral és az áttörést hozó teljesen behúzható felmosófejjel.

Két egymással szemben forgó takarítókefe
A speciális oldalkefének köszönhetően a Roomba hatékonyan takarít a szegélyek mentén, bútorok lába körül, sarkokban és egyéb nehezen elérhető helyeken. A szabadalmaztatott két, egymással szemben forgó gumi takarítókefe, egyedi kidolgozással összeszedi a koszt minden típusú padlóról és szőnyegről is. Ezután a 10x szívóerővel rendelkező (600-as szériához képest) szívómotor az összegyűjtött koszt a portartályba továbbítja. A portartályban egy továbbfejlesztett AeroForce szűrő hatékonyan megszűri a bekerülő port és allergéneket.

Az egyedülálló felemelhető felmosófej
A nedves feltörlés az egyedülálló és teljesen a robot fölé behúzható felmosófej által biztosított. Így a szőnyeg teljesen száraz és tiszta marad.

Alapfunkciók:
-AeroForce® szűrőrendszer
-Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
-Háromfokozatú prémium takarítórendszer
-Dokkoló és töltőállomás
-Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között
-Intelligens takarítás programozás
-Határtalan tisztítandó felület
-Portartály telítettség kijelző

Prémium funkciók:
-PrecisionVision Navigáció
-Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
-Kompakt szennyeződésgyűjtő állomás
-Személyre szabható takarítás
-Hangasszisztenssel történő vezérlés
-iRobot OS beállítások
-iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás
-AllergenLock porzsák
-Edge-Sweeping oldalkefe
-Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára
-Javaslatok az allergiaszezon idejére
-Takarítási Időzítés javaslatok
-Halk takarítás
-Megbecsült takarítási idő
-Takarít, amíg Ön nincs otthon
-Felismeri az útjába kerülő akadályokat
-Automata portartály ürítés a Clean Base® szennyeződésgyűjtő rendszerbe

-Li-ion akkumulátor: 4460 mAh
-Súly: 3,4 kg
-Méretek (mm): 366 x 87

Csomag tartalma:
-1x Roomba Combo j7
-1x CLEAN BASE™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
-2x Porgyűjtő zsák
-2x AeroVac® szűrő
-2x Oldalkefe
-1x Roomba Combo mikroszálas törlőrongy
-1x Töltőkábel
-1x iRobot felmosófolyadék minta

 

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: iRobot
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

 • -31% kedvezmény
Roomba Combo i8 (i8178) porszívó robot
259,900 Ft
179,900 Ft
Roomba Combo feltörlő szövet - 3 db
15,990 Ft
Roomba Combo j9+ (c975840) porszívó robot és felmosó automata feltöltés és ürítés
Roomba Combo j9+ (c975840)
539,990 Ft
 • -16% kedvezmény
Roomba Combo i5+ (i557840) porszívó robot
249,990 Ft
209,990 Ft
 • -19% kedvezmény
ROOMBA COMBO R113 robotporszívó és felmosó
129,900 Ft
104,900 Ft
 • -13% kedvezmény
Roomba Combo j5+ porszívó-feltörlő robot (j557840)
Roomba Combo j5+ porszívó-feltörlő robot (j557840)
319,990 Ft
279,990 Ft

Kategória összes terméke