• Ingyenes szállítás

    Hobot 298 Ablaktisztító robot, tisztítópermettel

    159,990 Ft

Részletes leírás

A jövő megérkezett - ablaktisztító robot a HOBOT-tól!

A HOBOT 298 egy ablaktisztító robot automata vízpermettel és beépített ablakmosószer-adagolóval. A HOBOT 298 az első és egyetlen a világon, amelyet szabadalmaztatott ultrahangos vízsugárral szereltek fel, amely 15 mikrométer vastag ködöt hoz létre, hozzájárulva ezzel az ablakok még hatékonyabb és tökéletesebb tisztításához. A HOBOT 298 speciális és mikroszálas kendők segítségével gyorsan és pontosan tisztítja az ablakokat és a különböző típusú üvegfelületeket.

A robot lineárisan mozog, és a tisztítás automatikusan két irányban történik. Az egyoldalas rendszernek köszönhetően a HOBOT 298-at különféle vastagságú üvegekre, tükrökre, ablakokra, zuhanykabinokra is használható. A HOBOT 298 egy GYRO érzékelővel, lézer szenzorokkal és az AI-Techonology S2.1 navigációs rendszerrel van felszerelve, amelyek vezérlik a robot mozgását.

Automatikus ultrahangos vízpermetező
A HOBOT-298 innovatív megoldást kínál a víz vagy mosószer automatikus permetezésére az ablakok felületén. Az ultrahangos vízpermetező automatikusan létrehoz egy 15 mikrométer vastag ködöt, hasonlóan az emberi levegő kilégzéséhez, amely feloldja a port és tökéletesen megtisztítja az ablakablakokat mikroszálas kendőkkel. A permetezett víz mennyiségét a robot szoftvere pontosan szabályozza.

Beépített mosószer-adagoló
A HOBOT-298 robotablak beépített HOBOT mosószer-adagolóval rendelkezik. Az ultrahangos fúvóka nagyon jól működik HOBOT mosószerrel vagy desztillált vízzel. Az ultrahangos fúvóka megtakarítja a víz vagy a mosószer fogyasztását, mert 1 m2-enként csak 1 cm3 vizet fogyaszt.

Intelligens, könnyed ablak- és üvegtisztítás
A HOBOT 298 egyedülálló lineáris mozgásrendszert alkalmaz, amelyben az üveget pontosan megtisztítják. A szabadalmaztatott felületmozgási rendszert egy erőteljes szívó motor és egy nagy mikroszálas kendő biztosítja. A HOBOT-298 két lépcsőben tisztítja a felületet, először vízszintesen, majd függőlegesen, így tökéletesen megtisztítva a felületet. A tisztítási sebesség 2,4 perc / 1 m2.

AI-Technology S2.1 és lézeres érzékelők
A HOBOT 298 egy GYRO szenzorral, lézer szenzorokkal és az AI-Technology S2.1 navigációs rendszerrel van felszerelve, amelyek az autopilotához hasonlóan irányítják a robot mozgását a megtisztított felületen. A lézeres érzékelőknek köszönhetően a keret nélküli ablakokat és tükröket is gond nélkül tisztítja.

Smartphone vezérlés
A Hobot-298 robotablak-tisztító okostelefonon keresztül, Bluetooth-on keresztül vezérelhető. Könnyedén letöltheti a vezérlő alkalmazást ingyenesen az App Store-ból vagy a Google Playről. A robotot a csomagban található távirányítóval is vezérelheti. A távirányítóval vagy mobil okostelefonnal aktiválhatja a kettős tisztítási ciklus funkciót a HOBOT 298-on.

Kivehető tálca
Abban az esetben, ha az eldugult ultrahangos fúvókát ki kell cserélni, egyszerűen cserélje ki a teljes víztartály-modult egy csavarral, és a HOBOT ismét újszerűen fog működni. A desztillált víz vagy a HOBOT lemosó edény mérete 40 ml. Csak desztillált vizet vagy eredeti HOBOT márkájú tisztítószert használjon.

Egyoldalas tisztítás sokoldalú rendszer
A speciális Single-Side-Cleaning rendszer biztosítja a bármilyen vastagságú üveg és a különböző típusú üvegfelületek tisztítását. A HOBOT 298 univerzális felhasználást kínál nemcsak az ablakok, hanem a tükrök, az üvegajtók, a zuhanykabinok és egyebek tisztítására is. A robothoz 24 × 24 cm méretű mikroszálas tisztítókendőt erősítenek. A HOBOT 298 robottisztító speciális mikroszálas kendőket használ, amelyeket könnyen lehet mosni és újrafelhasználni a további ablaktisztításhoz.

A megtisztított felülethez alkalmazkodik
A HOBOT 298 robotablak egy adaptív puha mikroszálas kendőtartót használ, amely alkalmazkodik ahhoz a felülethez, amelyen a robot tisztítás közben mozog. A HOBOT-298 így megbízhatóan és simán mozog az üvegen.

Hosszú tápkábel és beépített UPS rendszer
A tápkábel 4 méter hosszú, amely lehetővé teszi a HOBOT számára, hogy nagy területen dolgozzon, vagy akkor is, ha a konnektor távol van az ablaktól. Használhatja a beépített UPS tartalék akkumulátort hirtelen áramkimaradás esetén. További biztonsági jellemzők számos érzékelő, amelyek folyamatosan értékelik a helyzetet, és a biztonsági kábel.

Műszaki adatok:
-A készülék méretei: 240x240x100mm(HxSzxM)
-Súlya: 1.28 kg
-Az adaptertáp feszültsége: 100~240VAC,50Hz~60Hz
-Adapterkimenet: DC24V/3.0A
-Fogyasztás max.: 72W
-AC tápkábel hossza: 1.0m
-DC tápvezeték hossza: 1+4.0m
-Biztonsági kötél hossza: 4.5 m (terhelhetősége: 150kg)
-Cserélhető víztartály: 50ml
-Fúvóka típusa: Ultrahangos(108kHz)
-Vízrészecske mérete: 15 μm
-Üvegfelület tisztítószere: 250 ml(tartozék)
-Biztonsági akkumulátor: Li-Ion(4x3.7V)
-Biztonsági akku üzemideje: 20perc
-Akkumulátor élettartama: 2év
-Tisztítási sebesség: 2.4perc/m2(0.42m2/perc)
-Zajszint 1m-re: 64dB

Maximális tisztítási terület egy munkafázisban:
-Magasság: 6.0 m
-Szélesség: 5.0 m

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Hobot
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

368 ablaktisztító robot
149,900 Ft
R3 ablaktisztító robot
174,990 Ft
388 ablaktisztító robot
159,990 Ft
  • -9% kedvezmény
-2S ablaktisztító robot
182,790 Ft
166,790 Ft

Kategória összes terméke