• -9% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

    Hobot -2S ablaktisztító robot

    182,790 Ft
    166,790 Ft

Részletes leírás

Ablaktisztító robot

Szabadalmaztatott kettős ultrahangos permetező szórófejekkel. A leesés-szivárgás-érzékelő szenzorokkal és a kreatív hang funkcióval a HOBOT-2S újraértelmezi az ablaktisztítást, ami a HOBOT-tal nem is lehetne könnyebb!
Az ultrahangos permetező szórófejek apró permetköddé porlasztják a vizet, ami biomimikri alkalmazásával azt imitálja, ahogyan az ember tisztítás előtt az üvegre lehel.
Az innovatív Leesés-Szivárgás-Érzékelő Szenzorokkal a HOBOT sokkal pontosabb érzékelésre képes, így pedig sokkal hatékonyabban tud mozogni a függőleges felületeken.
A HOBOT App segítségével az alapértelmezett hangjelzést bármilyen más hangjelzésre cserélheti, így a HOBOT használatát sokkal mókásabbá és személyesebbé teheti. Ezen felül az Appon keresztül a firmware-t is frissítheti, így a készülék mindig naprakész lehet.

Kettős ultrahangos spray
Az ultrahangos permetező fúvókák a vizet 15 μm-es finom ködrészecskékké porlasztják, így páratlan tisztítási eredményeket biztosítanak anélkül, hogy vízfoltokat hagynának.

Erős szívó és felszálló erő
Míg az erős szívóerő szilárdan elhelyezi a HOBOT-ot függőleges felületeken, és hatékonyan távolítja el a port és a szennyeződéseket, a 7 kg-os emelkedő teljesítmény lehetővé teszi, hogy a HOBOT egyenletesen mozogjon fel és le, csúszás nélkül.

Nagy megbízhatóságú tervezés
Az automatikusan állítható pneumatikus párna automatikusan szabályozza a hajtóerőt, és egyensúlyban tartja az erőt a lánctalpas futófelület és a tisztítókendő között.

Minden vastagságú üveghez tervezve
A HOBOT-ot kifejezetten arra tervezték, hogy bármilyen vastagságú és kialakítású üvegen működjön.

Élszivárgás érzékelő
Az Edge-Leakage Sensor technológia képes észlelni a légszivárgást, amelyet az ablaktömítés vagy a keret nélküli ablakok széle körüli enyhe emelkedés okoz.

Tisztítás a sarkok mélyén
A HOBOT-2S a sarkok mélyén bevezeti a kiterjesztett tisztítókendőt.

Nagy lefedettségi terület
A mikroszálas tisztítókendő mérete 24×24 cm; A nagy méretnek köszönhetően a HOBOT alkalmas otthonok, irodák, kávézók, éttermek és más kisvállalkozások számára.

Hatékony útvonalak
A HOBOT-hoz rögzített két hernyóöv gyorsan, 12 cm/s sebességgel mozog; vagyis a HOBOT 1 m2 területet 2,4 perc alatt képes megtisztítani.

Intelligens útvonaltervezés az alapos tisztításhoz
A HOBOT automatikus élérzékeléssel rendelkezik, és arra is előre van programozva, hogy először vízszintesen, majd függőlegesen cikcakkos utakon működjön, és alaposan megtisztít, anélkül, hogy egy foltot kihagyna.

Biztonsági kötél
A 4,5 méter hosszú biztonsági kötél akár 200 kg húzóerőt is elbír. A HOBOT használata előtt mindig kösse fel a biztonsági kötelet egy rögzített tárgyhoz beltérben.

Hosszú tápkábel
A tápkábel 5 méter hosszú, így a HOBOT nagy területeken és a hálózati aljzattól távoli felületeken is dolgozhat.

Beágyazott UPS rendszer
Áramkimaradás esetén a beépített szünetmentes tápellátási rendszer (UPS) hangriasztással 20 percig a helyén tartja a HOBOT-ot.

Okostelefon vezérlés / Távirányító
A HOBOT iOS/Android eszközökkel vezérelhető Bluetooth kapcsolaton keresztül és a dobozban található távirányítóval.

OTA firmware frissítés és tisztítás emlékeztető
A HOBOT vezeték nélküli (OTA) firmware-ének rendszeres frissítésével lépést tarthat a legújabb szolgáltatásokkal. Ezenkívül a HOBOT 3 havonta emlékeztetőt küld Önnek a tisztításról, hogy segítsen megőrizni ablakait makulátlanul!

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Hobot
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

368 ablaktisztító robot
149,900 Ft
388 ablaktisztító robot
159,990 Ft
R3 ablaktisztító robot
174,990 Ft
298 Ablaktisztító robot, tisztítópermettel
159,990 Ft

Kategória összes terméke