• Ingyenes szállítás

    Bluesound RT 100 Vezeték nélküli subwoofer csatlakozó eszköz

    35,900 Ft

Részletes leírás

Vezeték nélküli subwoofer csatlakozó eszköz

A Bluesound RT100 néven bocsátott forgalomba új kiegészítőt, amellyel bármely hangrendszerhez vezeték nélkül is csatlakoztatható aktív mélyláda.

Elsődlegesen a Bluesound PULSE SOUNDBAR, vagy bármely 2. generációs lejátszó rendszeréhez javasolja a gyártó az RT100 használatát azoknak, akik hagyományos, kábellel csatlakoztatható mélyládájukat szeretnék vezeték nélkülivé átalakítani. A parányi dobozka kialakítása és működése rendkívül egyszerű. Tartalmaz egy ki- és egy bemenetet, a küldő eszköz jelét pedig ideális viszonyok közt kb. 10 méteres hatókörben képes fogadni.

A Bluesound RT100 többféle variáció esetén is segítséget jelenthet. Amennyiben a fentebb említett soundbar rendszerekhez kívánunk más gyártótól származó aktív mélysugárzót illeszteni, egy ilyen dobozka elvégzi a feladatot (nincsen rá szükség, ha a PULSE SOUNDBAR mellé PULSE SUB mélyládát üzemelnénk be).

Másfelől, ha Bluesound lejátszóhoz kívánunk egy PULSE SUB-ot vagy más gyártótól származó aktív mélynyomót illeszteni, akkor is számíthatunk a kis eszközre, igaz, utóbbi esetén kettőt kell belőle vásárolni. Előnyét bármilyen más, akár eltérő gyártótól származó sztereó rendszerbe téve is kamatoztathatjuk, ahol egyszerűen csak a mélyláda kábelmentesítése a kívánság.

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Bluesound
Garancia: 1 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

PP2e Phono Hangszedő illesztő erősítő
44,900 Ft
MusicCast WXAD-10 Hálózati stream adapter, sötét szürke
64,900 Ft
BTR3K Bluetooth DAC
29,900 Ft
  • -50% kedvezmény
HEOS EXTEND Tartomány bővítő
HEOS EXTEND Tartomány bővítő
39,990 Ft
19,990 Ft
  • -27% kedvezmény
DAC Box E - D/A konverter, fekete
29,890 Ft
21,900 Ft
Phono Box E - Phono előerősítő MM hangszedőkhöz, fekete
24,900 Ft

Kategória összes terméke