• Raktáron

    IsoTek Full System Enhancer - rendszerfinomító CD

    10,900 Ft

Részletes leírás

Rendszerfinomító, bejárató CD

A CD lemezen lévő jeleket kimondottan az audió rendszerek beégetésére, lemágnesezésre kifejlesztett algoritmus alapján állították össze.

Segítségükkel csökkenthető a rendszerek bejáratási ideje.

A vadonatúj termékek bejáratására, illetve egy régóta üzemelő rendszer felfrissítésére, finomítására egyaránt eredményesen alkalmazható.

Műszaki információk:
1. felvétel: A teljes audió rendszer bejáratása, lemágnesezése (30 perc)
2. felvétel: Hetente a rendszerünk javítása, lemágnesezése (5 perc)
3. felvétel: Phono egység bejáratása, lemágnesezése. (15 perc)
4. felvétel: Nagy felbontású, zene szerver alapú audió rendszerhez bejárató, lemágnesező adatsáv (17,5 perc) A sáv olvasásához számítógép szükséges. (FLAC formátum)

Figyelem! Az erősítő phono bemenetére csak akkor köthető CD lejátszó, ha a két eszköz közé beiktat egy passzív, inverz RIAA átalakítót.*

* Az erősítők analóg bemenete (nagyon leegyszerűsítve) megközelítőleg 1,5 voltos feszültséghez van igazítva. A CD lejátszók, DAC-ok, a Blu-ray lejátszók, de az örgeg kazettás magnók és tunerek is nagyjából azonos jelszintet küldenek az erősítőnek. Tehát az erősítőnek szinte teljesen mindegy, hogy a CD-t épp a CD IN, LINE in, vagy TAPE IN bemenetre kötjük.

A Phono bemenet más. Ez a hangszedőből érkező, rendkívül kicsi jelszinthez van igazítva. Nagyobb előerősítést, és RIAA korrekciót (hangszín szabályozás) alkalmaz, hogy a hangszedőből kinyert roppant szerény jelet a többi bementéhez hasonló szintre emelje. Ezért nem szabad a CD-t, vagy más forrást a lemezjátszóknak szánt Phono bemenetre kötni!

Ha mégis szeretnéd az IsoTek rendszer optimalizáló lemezét használni az erősítőd Phono bemenetén, akkor szükséged lesz a fentebb is említett, passzív inverz RIAA korrektorra, ami csökkenti a jelszintet, különös tekintettel a mélyekre!

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: IsoTek
Garancia: 1 év
Szállítási költség: 990 Ft
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

Phono Box E - Phono előerősítő MM hangszedőkhöz, fekete
27,990 Ft
SUB E-9 F Grille előlap, szürke
17,990 Ft
HUB Vezeték nélküli audioforrás-adapter, fekete
149,900 Ft
  • -50% kedvezmény
HEOS EXTEND Tartomány bővítő
HEOS EXTEND Tartomány bővítő
39,990 Ft
19,999 Ft
BTA30 Pro Bluetooth adó-vevő + DAC
59,900 Ft
  • -19% kedvezmény
D03K Taishan - D/A átalakító
10,990 Ft
8,900 Ft

Kategória összes terméke