• Ingyenes szállítás

    Wilson RAPTOR X Atmos hangsugárzó, fekete

    29,990 Ft

    Megfizethető Atmos hangsugárzó!

Részletes leírás

Bővítsd a házimozi élményed egy atmos sugárzóval!

A Wilson RAPTOR X Atmos hangsugárzó tökéletes kiegészítője lesz házimozi rendszerének, amely tökéletesen garantálja a megszólaló magaslati hangok pontos reprodukcióját és rendkívüli tisztaságát.

A Raptor X által nyújtott hangminőséggel teljesen új dimenzióba juthat el arra alkalmas házimozi erősítőjével. Az akció középpontjában érezheti magát, amikor kedvenc filmjeit nézi. A kiemelkedő minőségű speciális hangeffektusok egyedülálló élvezetté teszik a filmnézést és a tévézést egyaránt. A Raptor X esetében az is nagyon jó hír, hogy rendkívül kedvező áron kapható, így nem kell vagyonokat költenie egy igazi 3D Atmos vagy DTS:X házimozi rendszer kiépítése esetén.

Rendkívül sokoldalú
A Wilson Raptor X Atmos egy rendkívül sokoldalúnak hangsugárzó, ami annak is köszönhető, hogy nem jelent különösebb problémát az adott házimozi rendszerbe történő beintegrálása. Legyen szó bármilyen különböző műszaki paraméterekkel rendelkező eszközökről is, a Wilson Raptor X biztos, hogy együtt fog működni azokkal.

A határ a csillagos ég, minden csak attól függ, hogy mit szeretnénk elérni a Raptor X hangsugárzókkal. Különösen jó választás többcsatornás házimozi erősítőkhöz, de természetesen nem csak otthoni használatra felel meg kiválóan, hanem akár üzlethelyiségekben vagy közösségi tereken is elhelyezhetjük őket.

A Wilson RAPTOR X hangsugárzó szögletes felépítésű, ami megkérdőjelezhetetlen előnyt jelent, ha falra szeretnénk akasztani. Lényeges, hogy a Raptor X ferde kialakításának köszönhetően biztosítja a felső hangrétegből megszólaló effekt hangok irányítását a hallgató tér, illetve az emberi fül irányába, így hozva létre a tényleges 3D hanghatást.

Természetesen tetszőlegesen kombinálható a Raptor hangszóró széria bármelyik hangszórójával, így kialakítva az egységes hangkarakterű házimozi rendszerünket otthonunkban. A Raptor X, tanúsítással rendelkező, kiváló minőségű anyagokból készül, ami csökkenti a interferenciák és a nem kívánatos, zavaró hangok kialakulásának kockázatát.

Könnyű csatlakoztathatóság
A Wilson Raptor X hangszóró kivételesen egyszerű módon és gyorsan csatlakoztatható. Különösen figyelemre méltóak a csavaros kialakítású hangsugárzó csatlakozó terminálok, amelyek arannyal vannak bevonva és a megbízható összeköttetést biztosítanak a kábeleken keresztül az erősítővel. A gyártás során használt összes alkatrész tökéletesen megfelel a Wilson által támasztott szigorú előírásoknak.

Főbb jellemzők:
-2-utas, atmos hangfal
-Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 - 100 Watt
-Frekvencia-átvitel: 80 - 20 000 Hz

Műszaki adatok:
-Javasolt erősítő teljesítmény: 25-100W
-Frekvencia átvitel: 80-20.000 Hz
-Érzékenység (1,83V/1m): 83 dB
-Impedancia: 4-8 ohm
-Magas hangsugárzó: 1" (2,5 cm) lágy dóm
-Mély/középsugárzó: 4" (10,1 cm)

-Méretek: 195 x 278 x 150 mm
-Nettó tömeg: 2.60 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Wilson
Garancia: 10 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -8% kedvezmény
ALTECO C-1 - fehér
ALTECO C-1 Dolby Atmos hangsugárzó - fehér
91,995 Ft
84,995 Ft
RESERVE R900HT Dolby Atmos® hangsugárzó pár, fehér
RESERVE R900HT Dolby Atmos® hangsugárzó pár, fehér
239,990 Ft
Bronze AMS (6G) Dolby Atmos® sugárzó pár, fehér
164,990 Ft
Silver AMS (7G) Dolby Atmos® hangsugárzó pár, zongoralakk fekete
324,900 Ft
RP-500SA II Dolby Atmos hangsugárzó pár, dió
259,990 Ft
RP-500SA II Dolby Atmos hangsugárzó pár, fekete
259,900 Ft

Kategória összes terméke