Madebyzen Kharis aroma diffúzor

    12,890 Ft

Részletes leírás

A görög mitológiában Khariszt, a három grácia egyikét a báj és szépség istennőjeként is gyakran emlegették. Zeusz egyik lányaként a kecsesség és szépség megszemélyesítését idézi, és arról volt ismert, hogy lánytestvéreivel az isteneknek énekeltek és táncoltak.

A madebyzen Kharis aroma diffúzora a kecsességet és szépséget testesíti meg stílusával és eleganciájával. Bármely enteriőrbe tökéletesen illeszkedik, színváltó hangulatvilágítása segíti a relaxációt. Ez az elegáns diffúzor az Ön által választott illattal tölti meg otthonát, míg a teret fénye beragyogja.

Tegyen vizet és pár csepp esszenciális olajat vagy parfüm olajat a diffúzorba, és egyetlen gombnyomással azonnal élvezheti a hőmentes, teljesen biztonságos, finom, illatos párát a levegőben, mely érzékeit stimulálja, és lehetővé teszi, hogy Ön elmerüljön a gyógyulás és kiegyensúlyozottság világában. Ez a ma ismert legjobb módja, hogy bármely illatot a levegőbe juttassunk, hisz közvetlen hőforrás nélkül az esszenciális olajok nem vesztenek hatékonyságukból.

A Kharis több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely térben. A lenyűgöző, színváltó hangulatvilágítás különböző árnyalatok során halad át, melyet kedvenc színén rögzíthet is, így gyönyörködhet az állandó világításban, mely beragyogja otthonát. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatja a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Kharis aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

A Kharis automatikusan kikapcsol, ha a víz egy bizonyos szint alá kerül, így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

A Kharis aroma diffúzor termékjellemzői:

  • Méret: 91 x 256 mm
  • Teljesítmény: 12 W
  • Hálózati feszültség: 12V DC
  • Víztartály kapacitása: 80 ml

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Madebyzen
Garancia: 1 év
Szállítási költség: 699 Ft
Személyes átvétel: Ingyenes

Ajánlott termékek

Eukaliptusz 100% tiszta esszenciális illóolaj
2,190 Ft
Citromfű 100% -os tisztaságú illóolaj
2,190 Ft
Fresh Mint & Grapefruit parfümolaj
2,100 Ft
Soothe esszenciális illóolaj keverék
3,500 Ft
Citrom 100% -os tisztaságú illóolaj
2,190 Ft
Aspen - Havas táj parfümolaj
2,100 Ft

Kategória további termékei

Thalia aroma diffúzor
12,890 Ft
  • -7% kedvezmény
Mia aroma diffúzor chili piros
13,990 Ft
12,990 Ft
Sonic aroma diffúzor beépített bluetooth hangszóróval, fehér
24,980 Ft
ZOE aroma diffúzor, fehér
21,890 Ft
Julia aroma diffúzor fekete
24,900 Ft
GEM aroma diffúzor
27,890 Ft

Kategória összes terméke