• -15% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Denon DCD-900NE CD lejátszó, fekete

    199,990 Ft
    169,990 Ft

Részletes leírás

CD lejátszó, fekete

Élvezze a mesterien reprodukált hangot a Denon DCD-900NE CD-lejátszóval, amely Advanced AL32 Processing Plus-szal és integrált USB-porttal rendelkezik. A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb minőségű audiojeleket szolgáltatja az erősítőnek, az USB-port pedig támogatja a nagy felbontású lejátszást PCM 192kHz/24bites és DSD 2.8MHz/5.6MHz-ig. A rezgésálló kialakítás csökkenti a káros hanghatásokat, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. Párosítsa a PMA-900HNE integrált erősítővel a hangsugárzók tökéletes meghajtásához és a zene streaming szolgáltatások eléréséhez. A prémium audio komponensek készítésének több mint 110 éves örökségével bízzon a Denonban, hogy olyan kiváló minőségű hangzást biztosít, amely felülmúlja az Ön elvárásait.

A legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, upsamplinget és bitextensiont használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban gazdagon kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátuma) lehetővé teszik, hogy minden egyes hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett helyezkedik el, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás optimális pontosságát.

Az áramköri mintákat úgy tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörök csökkentik az interferenciát, így a hangzás tiszta, rendkívül éles és az eredeti felvételhez hűen reprodukálható.

A Pure Direct üzemmód kikapcsolja a kijelzőt és a digitális kimeneteket, hogy minimalizálja a hangjelet esetlegesen befolyásoló interferenciát. Amit hall, az tiszta, részletes, pontos hangzás.

A rezgésálló kialakítás csökkenti a hi-fi termékekben található nehéz alkatrészek káros hanghatásait, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. A teljesítménytranszformátorok a nem kívánt rezgések elkerülése érdekében az aljzathoz közel és közvetlenül a szigetelők fölött vannak elhelyezve. A transzformátor lejjebb helyezésével csökken a vázat körülvevő rezgés, ami makulátlan hangzást eredményez.

Az 1910-ben alapított Denon az audiótechnológia terén az "elsők" mély örökségével rendelkezik - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek gyártásáig. Ez az audio iparba történő célzott befektetés biztosítja, hogy minden egyes hallgatási élményt a legújabb technológiával és a legmagasabb minőséggel élvezhessen.

Jellemzők:
-Hallgassa a zenét úgy, ahogyan azt a művész tervezte a fejlett AL32 Processing Plus és az ultraprecíziós 192kHz/32bit D/A konverter segítségével.
-Kibővített lemez-támogatás CD-k és CD-R/RW-k lejátszásához MP3 vagy WMA formátumban.
-Élvezze a nagy felbontású hangot a DSD, FLAC és WAV támogatásával.
-Kivételes Denon hangzást biztosít gondosan kiválasztott, szigorúan tesztelt hifi alkatrészekkel.
-A közvetlen mechanikus alapú konstrukció rezgésálló kialakítást biztosít, amely védi a hangminőséget.
-A DAC Master Clock kialakítása biztosítja a jittermentes hangvisszaadást.
-Minimalizált áramköri jelútvonalak a hűen reprodukált hangzás érdekében.
-A Pure Direct üzemmód pontos, részletes hangzást biztosít.
-Több mint 110 évnyi audio kiválóság, minőség és tartósság a végső audioélmény érdekében.

Műszaki adatok:
-CD lejátszó: CD-R/RW (MP3, WMA)
-USB-A: FLAC up to 192/24 and DSD 2.8 MHz/5.6 MHz
-Jel / Zaj viszony (dB): 115 dB (CD/USB)
-Frekvencia átvitel (Hz) - USB (PCM/DSD): 2Hz – 50kHz (-3dB) CD: 2Hz – 20kHz
-DAC: ES9018K2M
-USB bemenetek: 1 db
-Kimeneti csatlakozók: RCA, Optika, Koax

-Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm): 434 x 107 x 328 mm
-Súly: 4.90 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

DCD-600NE CD lejátszó, fekete
DCD-600NE CD Lejátszó, fekete
139,990 Ft
PD-10AE-B CD-lejátszó, fekete
114,900 Ft
PD-30AE-B CD lejátszó, fekete
129,900 Ft
  • -9% kedvezmény
CD6007 CD lejátszó, fekete
CD6007 CD lejátszó, fekete + AJÁNDÉK OPTIKAI KÁBEL
219,990 Ft
199,990 Ft
  • -15% kedvezmény
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
199,990 Ft
169,990 Ft
DCD-600NE CD Lejátszó, ezüst
DCD-600NE CD Lejátszó, prémium ezüst
139,990 Ft

Kategória összes terméke