• Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Yamaha CD-S303 CD Lejátszó előlapi USB, szürke

    179,900 Ft

Részletes leírás

Hi-Fi CD lejátszó előlapi USB, szürke

Ez a kiváló minőségű CD-lejátszó könnyen kezelhető és olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint a Pure Direct, az Intelligens digitális szervo, az USB és az MP3/WMA/LPCM/FLAC kompatibilitás.

Úgy tervezték, hogy kiváló hangminőséget biztosítson
A csúcskategóriás CD-lejátszó alkatrészek számos hangminőségi jellemzőjét örökölve a CD-S303 CD-lejátszó olyan hangzást biztosít, amely kielégíti a zenerajongókat. A CD-k mellett a pendrive-on tárolt zenefájlok kiváló minőségű lejátszását is biztosítja az előlapon található USB-porton keresztül.

Rendkívül kifinomult áramkörök és elrendezés
A Yamaha technikusai sok időt és komoly erőfeszítést fordítottak az alkatrészek és áramköri lapkák általános belső elrendezésének megtervezésére, amely tényező jelentősen befolyásolja a hangminőséget. Ennek eredményeként a motorhajtás, a kijelző és az USB egység, valamint a digitális és analóg szakaszok tápegységei külön-külön el vannak választva egynmástól, ezzel kiküszöbölve közöttük az elektromágneses interferenciát. Az ideális súlyelosztás elérése érdekében a meghajtó mechanizmus az egység közepén található.

Rövid jelút
Az alkatrészek és áramköri lapok rendkívül logikus és szimmetrikus belső elrendezése úgy van kialakítva, hogy a jelutak a lehető legrövidebbek legyenek az egyes nyákokon. Ez a céltudatos kialakítás a szakaszok közötti utak egyenesek és rövidek, minimálisra csökkentve a jelvesztés vagy interferencia esélyét.

Pure Direct
A CD-S303 Pure Direct funkciót kínál, amely ugyanaz a népszerű szolgáltatás, amelyet a Yamaha erősítők és vevők is tartalmaznak. Az előlapon vagy a távirányítón található gomb megnyomásával kikapcsolhatod a digitális audiokimenetet és a kijelzőt. Ezzel a lehető legalacsonyabb zajinterferencia érhető el és ezáltal az analóg audiokimenet hangminősége a lehető legjobb lesz.

Kiváló minőségű alkatrészek
A CD-lejátszó minden egyes eleme befolyásolhatja a hangminőséget, ezért a Yamaha nagy erőfeszítéseket tesz az alkatrészek és anyagok kiválasztásában. A kiváló minőségű akusztikus kondenzátor, az új, alacsony zajszintű, nagy nyereségű erősítő, valamint a transzformátor alatt és a jelkábelek körüli csillapítóanyag csak néhány példa a Yamaha kiváló hangminőség iránti elkötelezettségére. Röviden, a CD-S303 belső kifinomultsága olyan szinten van, mint általában a drágább modellek esetében.

Nagy teljesítményű D/A konverter
A 192 kHz/24 bites DAC-t használó nagy teljesítményű D/A konverziós rendszer teljes mértékben kihasználja a Yamaha által sok éven át finomított digitális technológiát, kiváló konverziós pontosságot, S/N arányt és dinamikatartományt biztosítva.

MP3, WMA, LPCM, AAC és FLAC
Az előlapon található USB-csatlakozó segítségével egyszerűen élvezheted az USB-memórián tárolt MP3, WMA, LPCM, AAC vagy FLAC digitális zenefájlok kiváló hangját. Lejátszhatod a CD-R/RW lemezekre felvett fájlokat is.

Lézeres hangszedő lebegő mechanizmussal
A lézeres hangszedő lebegő szerkezetre van illesztve, így finom működését nem befolyásolhatja a vibráció.

Intelligens digitális szervo
A hagyományos nyomkövető szervoáramkör nem képes teljesen kiküszöbölni az esetleg görbe lemezt, por és egyéb hibák által okozott problémákat. Ez a rendszer egy megbízható DSP-t (Digital Signal Processor) használ, amely kizárólag CD-lemezekhez használható és figyeli a jelet, beállítja a hangszedő követését és a fókuszt, valamint az orsómotor sebességét, hogy kompenzálja a problémákat.

3 féle CD-text kijelzés
Az éppen lejátszott CD-re vonatkozó információk közvetlenül a CD-lejátszó kijelzőjén jelennek meg. A 3 módú CD Text kijelzőn megjelenik a CD címe, az előadó neve és a zeneszám címe.

Programozott lejátszás (csak audio CD-k esetében)
Rendkívül egyszerű a hallani kívánt számok tetszőleges sorrendben történő programozása. Egyetlen érintéssel bármikor törölheted a programot.

Jellemzők:
-Pure Direct
-Rendkívül kifinomult áramkör és elrendezés
-Rövid jelutak
-Kiváló minőségű alkatrészek
-Nagy teljesítményű DAC
-Intelligens digitális szervo
-MP3, WMA, LPCM és FLAC kompatibilitás
-CD-R/RW lemez lejátszási kompatibilitás

Műszaki adatok:
-Dinamika tartomány: 96 dB
-Frekvencia tartomány: 2 Hz - 20 kHz
-Harmonikus torzítás: <0.003%
-Jel-zaj viszony: 105dB
-Lemez kompatibilitás: CD, CD-R/RW
-USB csatlakozás
-Kimenet: Optikai, koaxiális és analóg RCA

-Méretek (Szé x Ma x Mé): 435 x 86 x 260 mm
-Tömeg (csomagolás nélkül): 3.5 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Yamaha
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

DCD-600NE CD Lejátszó, ezüst
DCD-600NE CD Lejátszó, prémium ezüst
139,990 Ft
  • -15% kedvezmény
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
199,990 Ft
169,990 Ft
  • -9% kedvezmény
CD6007 CD lejátszó, ezüst/arany
CD6007 CD lejátszó, ezüst/arany + AJÁNDÉK OPTIKAI KÁBEL
219,990 Ft
199,990 Ft
  • -15% kedvezmény
DCD-900NE CD lejátszó, fekete
DCD-900NE CD lejátszó, fekete
199,990 Ft
169,990 Ft
  • -9% kedvezmény
CD6007 CD lejátszó, fekete
CD6007 CD lejátszó, fekete + AJÁNDÉK OPTIKAI KÁBEL
219,990 Ft
199,990 Ft
PD-30AE-B CD lejátszó, fekete
129,900 Ft

Kategória összes terméke