• Ingyenes szállítás

    Roksan Attessa CD Transport, fekete

    249,990 Ft

Részletes leírás

Attessa CD Transport

Az Attessa rendszer tökéletes perifériájaként optimalizált CD Transport integrálódik az Attessa erősítőkkel és egyetlen rendszerré válik. Így élvezheted a csúcstechnológiás Hi-Fi rendszer minden előnyét, mint például az MQA minőséget, amikor a Streaming erősítővel használod.

Képzeld el, hogy a CD Transportot és az erősítőt egyetlen egységgé egyesítheted. Ez a szépsége az Attessa CD transportnak, amely tökéletesen kiegészül akár az Attessa Streaming, akár az Attessa integrált erősítővel. Ez lehetővé teszi a Hi-Res hanglejátszást, míg a tervezés egyszerűsége, szükségtelen beépített áramkörök nélkül, maximális adattovábbítást tesz lehetővé a lemezről. Hasonlóképpen úgy terveztük a rendszert, hogy minimálisra csökkentse a lézerből érkező jelútvonal hosszát, csökkentve a rezgést. A kifejezetten az Attessa termékcsaládhoz kifejlesztett egyedi firmware segítségével a lejátszás tiszta, pontos és minden eddiginél élvezetesebb.

Egyszerű csatlakozás
Némely Hi-Fi rendszer hihetetlenül bonyolult lehet. Szerencsére mi leegyszerűsítettük. Az Attessa termékcsaládban rengeteg technikai szakértelmet használtuk fel, hogy élethű hangzást biztosítsunk a kívánt minőségben. Ennek ellenére sikerült ezt minimalista, intuitív kivitelben megoldani.

Éld meg a Hi-Fi élményt
Úgy terveztük, hogy ötvözze az audiofil Hi-Fi rendszer csodálatosan összetett hangzását az egyszerűséggel, amelyre a legtöbb hallgató vágyik-megkönnyítve a kapcsolatot az eszközök között. Olyan otthoni audio termék, amelynek használata nem jelent kihívást a felhasználó számára.

BluOS™ Premium multiroom
Az Attessa Streaming Erősítő beépített BluOS prémium multiroom technikája több mint 20 streaming szolgáltatást támogat, és akár 64 zónát is képes streamelni, mindezt akár mobiltelefonodon keresztül is irányíthatod.

Széles bemeneti tartomány
A digitális és analóg kapcsolatok széles választéka, beleértve a Bluetooth®-t is, lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű hangot vigyél át más külső eszközre, beleértve a TV-t vagy a játékkonzolt.

Tökéletes szinkron
A MaestroUnite beállítása a neten keresztüli frissítésekhez és más eszközök kapcsolatához egyetlen Roksan rendszer kialakításához. A Roksan számára kifejlesztett egyedi technológia és alkalmazás.

Angliában tervezik és gyártják
Az Angliában kifejlesztett Attessa termékcsalád nagy teljesítményt és gyönyörű formatervezést kínál.

All-in-one, plug and play
All-in-one, plug and play csomag hangkarral, hangtűvel és beépített phono erősítővel. Az Attessa lemezjátszó tökéletesen illeszkedik az Attessa erősítőhöz.

Jellemzők:
-Úgy lett optimalizálva, hogy tökéletes partner legyen az Attessa erősítők számára
-A MaestroUnite kommunikáció a CD Transport és az Attessa erősítők között azt jelenti, hogy a két egység a beállítás után egyetlen rendszerré egyesül, a Roksan számára kifejlesztett egyedi technológia és alkalmazás által
-A CD lejátszása a BluOS alkalmazásból vezérelhető, amikor az Attessa Streaming erősítővel együttműködik
-MQA lejátszási támogatás az Attessa Streaming erősítővel kombinálva

Műszaki adatok:
-Kimenetek (digitális)
-Méretek (Szé x Ma x Mé): 432 x 76 x 349 mm
-Tömeg (csomagolás nélkül): 6.1 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Roksan
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

PD-10AE-B CD-lejátszó, fekete
114,900 Ft
  • -9% kedvezmény
CD6007 CD lejátszó, fekete
CD6007 CD lejátszó, fekete + AJÁNDÉK OPTIKAI KÁBEL
219,990 Ft
199,990 Ft
  • -15% kedvezmény
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
DCD-900NE CD lejátszó, ezüst
199,990 Ft
169,990 Ft
DCD-600NE CD Lejátszó, ezüst
DCD-600NE CD Lejátszó, prémium ezüst
139,990 Ft
  • -15% kedvezmény
DCD-900NE CD lejátszó, fekete
DCD-900NE CD lejátszó, fekete
199,990 Ft
169,990 Ft
  • -25% kedvezmény
CD60 CD lejátszó, fekete
CD60 CD lejátszó, fekete
399,990 Ft
299,990 Ft

Kategória összes terméke