• -19% kedvezmény
 • Ingyenes szállítás
 • Raktáron

  Wilson STUDIO 3 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár, fekete

  159,990 Ft
  129,990 Ft

Részletes leírás

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár, fekete

A Studio 3 könyvespolcos hangszórók a Wilson új hangszórómegoldásainak részét képezik. Ezeket a hangszórókat otthoni hi-fi sztereó rendszerekhez tervezték, ahol nincs lehetőség nagyobb állványos hangfalak használatára, vagy audiofilok további szobáiban elhelyezett hangrendszerekben. Az alkalmazott konstrukciót és technológiai megoldásokat a professzionális stúdiómonitoroktól vették át. A kialakítás egyszerre biztosítja a természetes és pontos hangvisszaadást, az új stílus pedig professzionális felhangjaival bizalmat ébreszt.

A Studio 3 hangsugárzók vizuálisan kiemelkedő elemei a 28 mm-es lágy dómos magassugárzók. Ezek mélyen beágyazódnak egy nagyméretű, 5 hüvelykes üvegszálas kürtbe, egyenletesen elosztva a hangot. A meghajtó kialakításában nagy teljesítményű neodímium mágnest használtak. Az egész egy olyan akusztikai megoldást hoz létre, amely a legjobb stúdiókban bizonyított, és most az otthoni felhasználók számára is elérhetővé vált. Az akusztikai rendszert az egyedi 5 hüvelykes mélyközépsugárzó-meghajtók is létrehozzák, amelyek kosarai öntött alumíniumból készültek. A kevlár membránok dombornyomott felületűek, ami tovább erősíti a szerkezet merevségét. Nagy és masszív, több mint 280 g súlyú mágneseket használtak a felépítésükhöz. A lekerekített kimeneti végekkel ellátott bassz-reflex nyílás a szekrény hátsó részén, a terminálszekció felett található.

A karcsú és egységes megjelenésű szekrény vastag MDF-panelekből készült, amelyeket kiváló minőségű diófa vagy füstölt tölgy vinyl borít. A szekrény csúszásgátló gumialátétekre helyezhető. A rácson található alumínium Wilson logó embléma a szekrény színváltozatától függően sárgaréz vagy ezüst színű.

A Studio 3 szokatlan hűtőrács-kialakítást használ. Egyetlen, nagy rács helyett két független rács takarja mindhárom meghajtó körvonalát. Ezek mágnesesen vannak rögzítve a kosarak külső pereméhez. Így alapvető védelmi és porvédő funkciót töltenek be, de egyben a hangszóró dizájnelemeként is szolgálnak, viseléskor kiemelve az előlapon lévő faanyagot. A szín is a ház kivitelétől függ - fekete akusztikailag átlátszó anyag a fekete hangszórókhoz, és sötétbézs, az öregített sárgarézbe eső sötétbézs a diófa hangszórókhoz. Ezenkívül a rácsok kis mérete miatt használaton kívül könnyen tárolhatók, ami általában a hagyományos kialakításúaknál gondot okozhat a felhasználóknak.

A szekrény hátsó részén, annak alsó részén egy alumínium panel található, amelybe egyetlen kábelcsatlakozót helyeztek el aranyozott érintkezőfelülettel. A polaritásjelzéssel ellátott, nagyméretű, átlátszó anyákkal ellátott terminálok megkönnyítik mind a terminálatlan, mind az előre terminált banán- vagy vasvillás típusú hangszórókábelek csatlakoztatását. A már említett alumínium panelt fekete színűre eloxálták, ami csiszolt fémhatást kelt, és így a hangszórók dizájnjának szerves részévé válik. Az egész oszlop már első pillantásra megnyugtatja a felhasználót a felhasznált anyagok magas minőségéről és a gyártó részletekre fordított figyelméről.

A hangszórók azonosítására és alapvető teljesítményére vonatkozó legfontosabb információk a kétféle burkolatfelület színsémáját követve vannak nyomtatva. Gondoskodtak arról, hogy mind a felhasznált anyagok, mind az összeszerelés során tanúsított gondosság megérdemelje a "Dániában fejlesztették és tervezték" kiegészítő kitüntetést, ami a Wilson és egy tapasztalt tervezőiroda közötti partnerség bizonyítéka egy olyan országban, amely a világ számos kiemelkedő hangszórómárkájának ad otthont.

A Wilson Studio 3 hangsugárzók technikai érdemeikkel és korszerű kialakításukkal nagyon jó választásnak bizonyulnak azon audiorajongók számára, akik a felvételeket természetes és a producer és a művész szándékának megfelelő módon szeretnék megtapasztalni.

Műszaki adatok:
-Frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 50-20 000 Hz
-Érzékenység [2,83 V/1 m] [dB]: 89 dB
-Impedancia: 4-8 Ohm
-Maximális SPL [dB]: 108 dB
-Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-100 W
-Határfrekvencia [Hz]: 2400 Hz
-Magas hangszóró: 1" (28 mm) lágy dóm tweeter
-1 x 5,5" mélysugárzó
-Rendszer, szekrénytípus: Bass Reflex
-Csatlakozó bemenet(ek): Hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró: Egyvezetékes
-Tartalmazott tartozékok: gumipárnák
-Méretek: 173 x 245 x 288 mm
-Nettó tömeg: 3.60 kg

 

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Wilson
Garancia: 10 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

 • -8% kedvezmény
Opticon 2 MK2 Polcra / állványra helyezhető hangsugárzó pár, tobacco
Opticon 2 MK2 Polcra / állványra helyezhető hangsugárzó pár, tobacco
479,990 Ft
439,990 Ft
 • -19% kedvezmény
Signature ES20 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó, fehér
Signature ES20 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár, fehér
159,990 Ft
129,900 Ft
RAPTOR 3 FEKETE Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
RAPTOR 3 FEKETE Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár
119,990 Ft
RAPTOR 3 WHITE Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
RAPTOR 3 FEHÉR Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár
119,990 Ft
 • -13% kedvezmény
OBERON 1 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár - fehér
OBERON 1 Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó pár - fehér
183,990 Ft
159,990 Ft
AE300 Polc hangsugárzó pár, dió
234,990 Ft

Kategória összes terméke