• -11% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos hangprojektor

    139,990 Ft
    124,990 Ft

Részletes leírás

Univerzális TV soundbar és vezetéknélküli subwoofer rendszer

Valósághű mozihangzás: Élvezze a filmek és a zene valósághű, háromdimenziós hangzását a valódi Dolby Atmos hangzással rendelkező rendszerünkkel.

Halljon minden szót: A szabadalmaztatott VoiceAdjust technológia a dedikált Signa S4 középső csatornával kombinálva kristálytiszta párbeszédet biztosít.

Testre szabhatja a hangzást: Az egyérintéses film, zene és éjszakai üzemmódok segítségével könnyen kiválaszthatja a tartalomnak megfelelő hangzást.

Dolby Atmos 3.1.2
A Signa S4 rendelkezik Dolby Atmos tanúsítvánnyal, így Ön elmerülhet a 360 fokos surround hangzásban. A különbség a hagyományos surround hangzás és a Dolby Atmos hangzás között az, hogy a Dolby Atmos valódi 3D hangzást biztosít a magasabb rétegű csatornákon történő további hanglejátszás révén. A Signa S4 a zene egyedi hangzásvilágától a fejünk felett hallható speciális effektekig hihetetlenül valósághű hangzásvilágot biztosít. Ha pedig normál hangot játszik le a Signa S4-en keresztül, akkor azt virtuális Atmos-élményt varázsolhat belőle.

Vezeték nélküli mélysugárzó az erőteljes basszusért
A Signa S4 vezeték nélküli mélysugárzó a Polk által ismert mély, jól szabályozott basszust nyújtja, meglepő hangerővel. A mélynyomó aktiváláskor automatikusan csatlakozik a soundbarhoz, és kényelmesen elhelyezhető szinte bárhol a szobában. Helyezze elöl vagy a sarokban a maximális hatás érdekében, vagy rejtse el a kanapé mögé, hogy erőteljes basszusokat halljon.

Voice Adjust - Tökéletes beszédhangok
Elege van abból, hogy állandóan állítania kell a hangerőt, hogy hallja a párbeszédet a csendes jelenetek alatt? Gondot okoz a vokálok elkapása, amikor mély basszus szólal meg? A Polk VoiceAdjust technológiáját úgy tervezték, hogy minden szót halljon. Ez a szabadalmaztatott technológia a Signa S4 soundbar dedikált középső csatornájával kombinálva lehetővé teszi, hogy csak a párbeszédek és az énekhangok hangerejét növelje, így azok tisztán és könnyen érthetővé válnak, miközben a hangsáv többi része változatlan marad.

Hangzás testreszabása - zene, film és éjszakai üzemmód
Egy éjszakai filmnézés? Ne aggódjon amiatt, hogy felébreszti a családját vagy a szomszédokat. Az egyetlen gombnyomással elérhető Éjszakai üzemmód csökkenti a basszus hangerejét, miközben aktiválja a VoiceAdjust™ funkciót, így minden szót hallhat anélkül, hogy a teljes hangerőt növelné. Ezenkívül az előre beprogramozott hangmódok optimalizálják a Signa S4 hangzását, így filmnézés és zenehallgatás közben a legjobb hangélményt kaphatja.

Gyors és egyszerű konfigurálás
Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt HDMI-kábelt vagy optikai kábelt (vagy használja az aux bemenetet a régebbi TV-khez), hogy a legjobb minőségű hangzást kapja bármely TV-hez - még a legújabb 8K Ultra HD modellekhez is. A Signa S4 előre be van programozva a legtöbb TV távirányítóval való együttműködésre, és gyorsan csatlakozik mobileszközéhez Bluetooth-on keresztül, hogy vezeték nélkül lejátszhassa kedvenc zenéit. Ráadásul a Signa S4 alacsony profilú kialakítása nem takarja el a TV vagy az IR-vevő alsó szélét, és lehetővé teszi a falra szerelést a maximális elhelyezési rugalmasság érdekében.

Öt évtizednyi mérnöki munka a tökéletes házimozi hangzásért
A Signa S4 rendszert a Polk akusztikai szakértői tervezték a Baltimore melletti kutatási és fejlesztési központunkban. Az amerikai hifi hangsugárzók tervezésében szerzett több mint 50 éves tapasztalatot hasznosítottuk, így a Signa S4 olyan térhatású hangzást biztosít, amilyet mindig is szeretett volna otthonában - de olyan kedvező áron, amilyet csak el tud képzelni.

Műszaki adatok:
-Hangsugárzók: L/P tweeter: 2x 1" / 25mm (kerek), L/P középsugárzó: 2x 4,7 x 1,6" / 120mm x 40mm (Racetrack), teljes tartományú középsugárzó: 1x 1" / 25mm (kerek), L/P magas: 2x 2,6" / 66mm (kerek).
-Mélysugárzó meghajtó: mélysugárzó: 1x 5,9" / 15cm (kerek)
-Bemenetek: 1x HDMI (eARC), 1x optikai bemenet, 1x 3,5 mm-es analóg bemenet, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítéshez)

-Soundbar méretek: 1046 x 95 x 60 mm
-Soundbar súlya: 2,9 kg
-Mélynyomó méretei: 200 x 328 x 280mm
-Mélynyomó súlya: 4,1 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Polk Audio
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -13% kedvezmény
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fekete
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fekete
379,990 Ft
329,990 Ft
Bar 2.0 All-in-One (MK2) Soundbar
87,900 Ft
  • -38% kedvezmény
CINEMA 600 + Surround 3 5.1 szett
399,990 Ft
249,990 Ft
  • -11% kedvezmény
DHT-S316 hangprojektor
DHT-S316 2.1 Hangprojektor
111,990 Ft
99,990 Ft
DHT-S517 Hangprojektor, fekete
DHT-S517 Hangprojektor, fekete
159,990 Ft
  • -8% kedvezmény
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fehér
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fehér
379,990 Ft
349,990 Ft

Kategória összes terméke