• -8% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

    Polk Audio SIGNA S3 Hangprojektor

    119,990 Ft
    109,990 Ft

    -160W teljesítmény
    -Vezeték nélküli mélysugárzó
    -Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat
    -Beépített Chromecast

Részletes leírás

Hangprojektor

A nagy teljesítményű hangszórók tervezésében és gyártásában a több évtizedes audio tapasztalatra támaszkodva a Signa S3-at négy minőségi-hangolású meghajtó és vezeték nélküli mélysugárzó jellemez, melyek hihetetlen részletességgel és mély basszussal rendelkeznek, csupán 5,5 cm magas és 90 cm széles rendszerben. Könnyen csatlakoztatható a legújabb HD, 4K és 8K tévékhez és dekódolja a Dolby Digital 5.1 tartalmat az élethű házimozi hangzáshoz egyetlen HDMI ARC csatlakozással. A Polk Audio a Chromecast for Audio egységet is hozzáadta a Signa S3-hoz, hogy egyszerűen streamelni lehessen kiváló hangminőségben a különféle forrásokból.

A Signa sorozat soundbar-jai továbbra is a legkeresettebbek nemcsak a szériára jellemző lenyűgöző Polk Audio hangminőség miatt, hanem azért is, mert hihetetlenül egyszerűek és nem kell a megvásárlásuk miatt bankot rabolni sem" - mondta Michael McCole, a Polk Audio vezető termék marketing managere. „Ha egy egyszerű, de drámai lendületet szeretnénk adni a házimozi-rendszernek, akkor a Signa S3 lefedi az összes alapot. Hatalmasat szól szinte bármilyen TV-vel és együttműködik minden TV márkával, dekódolja a Dolby Digital-t a nagyszerű virtuális térhatás érdekében és rendelkezik a Chromecast-tal, így könnyedén streamelhetjük kedvenc zenéinket a nappaliban.

A Chromecast for Audio hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára a Google Play Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a Tidal, a Roon, a Qobuz és más tartalmak lejátszását. A Signa S3 a Google Assistant-tal is működik, ezzel egyszerűvé téve a sorrendbe állítást és a zeneparancsokkal történő zenelejátszást egy különálló Google Home eszköz, vagy a Google Home alkalmazás segítségével. A Signa S3 más Chromecast-kompatibilis hangszórókkal is csoportosítható, hogy otthon zenét játszunk le a partik vagy a mindennapi zenehallgatás céljából.

A Signa S3 magában foglalja a Polk Audio szabadalmaztatott Voice Adjust technológiáját is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a Soundbar beszédhang csatorna szintjének beállítását filmek, TV-műsorok vagy sportesemények nézésekor, hogy soha ne maradjunk le egy párbeszédről sem. A működés megkönnyítése érdekében a Soundbar automatikusan működik a Samsung, az LG, a Panasonic, a Toshiba és a Sony TV-távirányítóival (valamint a legtöbb CEC-kompatibilis TV-vel) a hangerő szabályozására. Három előre beállított DSP üzemmóddal, - „Film”, a „Zene” és az „Éjszakai mód” - a felhasználók egyszerűen optimalizálhatják a Soundbar és a mélysugárzó kimenetét a tisztaság és a részletek biztosítása érdekében, a forrástól függetlenül.

Jellemzők:
-Meghajtók: 2x1,25"x 4,4" (32 x 112 mm) szélessávú ovális hangszórók, 2x1” (25 mm) magassugárzók
-Mélysugárzó: 5,25" (165 mm) átmérőjű, bass-reflex, vezeték nélküli Subwoofer
-Frekvencia átvitel: 45 Hz -20 kHz
-Teljes rendszerteljesítmény: 160 W
-Soundbar teljesítmény: 80 W
-Subwoofer: 80 W
-Bemenetek: HDMI ARC, Toslink Optical, TV audio bemenet -AUX 3,5 mm, beépített Chromecast és Bluetooth
-Soundbar méretei: 898 x 56 x 83 mm
-Subwoofer méretei: 171 x 311 x 343 mm

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Polk Audio
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

Bar 2.0 All-in-One (MK2) Soundbar
87,900 Ft
  • -21% kedvezmény
Smart Soundbar 600 Hangprojektor, fekete
259,990 Ft
204,990 Ft
  • -11% kedvezmény
Signa S4 Dolby Atmos hangprojektor
Signa S4 Dolby Atmos hangprojektor
139,990 Ft
124,990 Ft
  • -27% kedvezmény
CINEMA 600 Hangprojektor
299,999 Ft
219,990 Ft
  • -8% kedvezmény
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fehér
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fehér
379,990 Ft
349,990 Ft
Beam Gen2 hangprojektor, fehér
214,990 Ft

Kategória összes terméke