• Ingyenes szállítás

    Bowers & Wilkins Panorama 3 Hangprojektor

    399,990 Ft

Részletes leírás

A Panorama 3 a Bowers & Wilkins több évtizedes, világhírű hangstúdiókkal szerzett tapasztalataira épül, és a márka első Dolby Atmos térhatású hangrendszere

A Bowers & Wilkins, a neves brit audiomárka bemutatta vadonatúj, korszerű Soundbar-át, a Panorama 3-at. Az elegáns hangsugárzót úgy tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a legmodernebb surround, magával ragadó hangzásból, és egy “minden az egyben” megoldást kínál, amely kiváló, helyiséget betöltő hangzást biztosít filmekhez, TV-műsorokhoz, játékokhoz és a kedvenc zenéihez.

A filmhangok gazdag öröksége
A művészek, zeneszerzők és hangstúdiók világszerte évek óta bíznak a Bowers & Wilkins hangsugárzókban, melyek segítenek nekik létrehozni a filmzenéket, amelyek egy egész generációt formáltak. Az olyan világhírű filmektől kezdve, mint A Jedi visszatér és Az elveszett frigyláda fosztogatói, egészen az olyan eposzokig, mint A Gyűrűk Ura és a Bosszúállók, a Bowers & Wilkins hangsugárzók döntő szerepet játszottak a filmzenék létrehozásában. Így nem meglepő, hogy a Bowers & Wilkins akusztikai mérnökeinek ugyanaz a csapata határozza meg az új Panorama3 hangminőségét, így a nagyszerű hangzás garantált. Ez tényleg emeli a lécet.

A kiválóság erős öröksége
A Bowers & Wilkins még 2009-ben, Namedben mutatta be első soundbar-át, a Panorama-t. A Panorama a mozi aranykorának két ikonikus filmtechnológiája – a Panavision és a Cinerama – előtt tisztelegve új koncepciót határozott meg a soundbar-ok tervezésében. A legtöbb versenytársával ellentétben, ez egy kompromisszumok nélküli prémium termék, amely a lehető legjobb hangminőséget kínálja egyetlen hangszóróból, külső mélynyomó vagy más kiegészítő nélkül.

Bowers & Wilkins 2013-ban frissítette ezt a sikeres eredeti terméket a továbbfejlesztett Panorama modellel, amely a még jobb hangzás érdekében továbbfejlesztett meghajtóegységeket, valamint a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében 2 HDMI bemenetet tartalmazott. Az új Panorama 3 a két elődjének bevált örökségére épül. Az említett modellekhez hasonlóan kifejezetten úgy tervezték, hogy egyetlen elegáns komponensből nagyszerű hangzást kínáljon, és ne legyen szükség külső mélynyomóra.Elegáns kialakításának és alacsony, mindössze 65 mm-es magasságának köszönhetően könnyebben telepíthető, könnyebben beállítható és könnyebben használható, mint a legtöbb riválisa. Vékony arányai ellenére a Panorama 3 még mindig 13 egyedi meghajtóegységgel rendelkezik, beleértve a beépített két mélysugárzót a mély, kiterjesztett basszusért, valamint a hatalmas 400 W-os erősítést. Az eredmény egy olyan helyiséget betöltő és erőteljes hangzás, amelyet egyetlen egydobozos rivális sem tud elérni.

Magával ragadó surround hangzás
A Panorama 3 az első olyan Bowers & Wilkins soundbar, amely valódi felfelé irányuló Dolby Atmos meghajtóegységekkel rendelkezik. Ezeket kifejezetten az optimális térhatás érdekében tervezték és gondosan állítottak be, és egy kifinomult Dolby Atmos dekóder és processzor kíséri őket, hogy nagyszerű hangzást biztosítsanak a surround hangsávoktól a TV-, film-, játék- és zenei streamekig.

A telepítés és a beállítás egyszerű és zökkenőmentes a Panorama 3 segítségével. Alacsony profiljának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy bútoron a TV előtt anélkül, hogy akadályozná a képernyő alját, a dobozban pedig egy fém fali tartó is található, ha a soundbar-t inkább a falra szeretné felszerelni.

A csatlakoztatás egyszerű: mindössze egy HDMI-kábelre van szüksége ahhoz, hogy a Panorama 3-at összekapcsolja a TV-vel, és hogy megossza a hangot más forrásokból, például egy set-topboxból, vagy játékkonzolból. A csatlakoztatás után a Panorama 3 hangerő- és bekapcsolási funkcióit a TV vagy a műholdas/kábel beltéri egység távirányítójával vezérelheti. A soundbar a felső felületén található kapacitív érintésű, “rejtett marad, amíg nem világít” gombokkal is rendelkezik az azonnali vezérléshez, sőt, beépített Alexa funkció is rendelkezésre áll, így könnyedén, hangvezérléssel irányíthatja a zenehallgatást.

Streaming nagy felbontásban
Ahogy az egy olyan márkától elvárható, amelynek ilyen gazdag múltja van a sztereó hangzás terén, a Panorama 3 a zenével kapcsolatban is kiválóan teljesít. Rendelkezik AirPlay 2 és aptX Adaptive Bluetooth funkcióval is, így az iOS és Android felhasználók is könnyedén streamelhetik rá kedvenc zenéiket mobilkészülékeikről. A Spotify-rajongók a Spotify Connect kényelmét is élvezhetik, amely egyszerre biztosítja a kiváló minőségű hangzást és a kényelmes, egyszerű kezelhetőséget. A nagy felbontású zenehallgatás és a legzökkenőmentesebb felhasználói élmény érdekében az új Panorama 3 támogatja a Bowers & Wilkins Music App-ot is, amely azonnali hozzáférést biztosít a hallgatóknak számos streaming szolgáltatáshoz, köztük a Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL és TuneIn szolgáltatásokhoz.

Akárcsak ikonikus Zeppelin, a Panorama 3-at is igen tartósnak tervezték. Nagy teljesítményű digitális “agya” idővel továbbfejleszthető, és a tervek szerint röviddel a bevezetés után multiroom funkciót is kínál majd. Ezáltal kompatibilissé válik más Panorama termékekkel, vagy más Zeppelinekkel egy multiroom környezetben, vagy, ha úgy tetszik, egy Bowers & Wilkins Formation termékeken alapuló multiroom rendszerrel is. Stephanie Willems, a Bowers & Wilkins márkaigazgatója a következőképpen kommentálta a termék bevezetését: “Nagy örömmel mutatjuk be az új Panorama 3-at, az első Dolby Atmos soundbarunkat.

Egyesíti a Bowers & Wilkins termékek teljesítményét és pedigréjét az elegáns dizájn és a könnyed használhatóság legjavával. Biztos vagyok benne, hogy rajongóink imádni fogják a szobát betöltő hangzást és az átfogó funkciók osztályelső kombinációját.” Elegáns, intelligens, könnyen telepíthető és izgalmas hallgatni: az új Panorama 3 az a soundbar, amelyre várt. Segítségével végre úgy élvezheti a filmeket, tévéműsorokat és zenéket, ahogyan azokat hallani szeretné.

Műszaki adatok:
-Műszaki jellemzők: HDMI eARC, diszkrét Dolby Atmos 3.1.2, Dolby True HD, kompatibilis a Bowers & Wilkins Music App-al, Alexa-kompatibilis, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2.
-Meghajtóegységek: 3x 19mm (0.75in) titán dóm tweeter, 6x 50mm (2in) üvegszálas mély/középsugárzó, 2x 50mm (2in) üvegszálas atmos meghajtóegység, 2x 100mm (4in) alacsony profilú mélysugárzó egység.
-Audioformátum-támogatás: Dolby Atmos, Dolby Digital True HD, Dolby Digital+, LPCM
-Csatlakozások: (Toslink), 1x RJ45 Ethernet, 1x USB-C (csak a szervizcsatlakozáshoz).
-Frekvenciaválasz: 1: 43 Hz -48 kHz
-Bemeneti feszültség: 100 V -240 V, 50/60 Hz
-Erősítő kimeneti teljesítménye: 400 W
-Készenléti energiafogyasztás: 2 W alatt
-Bluetooth-csatlakozások: Adaptív, AAC, SBC, Bluetooth 5 class 2, aptX™ Adaptive
-AirPlay 2 kompatibilitás: iPhone, iPad és iPod touch iOS 11.4 vagy újabb verzióval, Apple TV 4K vagy Apple TV (4. generációs) tv OS 11.4 vagy újabb verzióval, Mac vagy PC iTunes 12.8 vagy újabb verzióval

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Bowers & Wilkins
Garancia: 5 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -20% kedvezmény
Beam Gen2 hangprojektor, fekete
214,990 Ft
170,990 Ft
  • -20% kedvezmény
Smart Soundbar 900 Hangprojektor, fekete
399,990 Ft
319,990 Ft
  • -14% kedvezmény
Smart Soundbar 700 Hangprojektor, fehér
279,990 Ft
239,990 Ft
  • -23% kedvezmény
Smart Soundbar 600 Hangprojektor, fekete
259,990 Ft
199,900 Ft
  • -15% kedvezmény
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fekete
Smart Ultra Soundbar Dolby Atmos hangprojektor, fekete
379,990 Ft
324,890 Ft
  • -21% kedvezmény
Smart Ultra Soundbar + Bass Module 700 vezeték nélküli mélysugárzó, fekete
Smart Ultra Soundbar + Bass Module 700 vezeték nélküli mélysugárzó, fekete
759,980 Ft
599,990 Ft

Kategória összes terméke