• Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Denon HOME Subwoofer, fekete

    199,990 Ft

Részletes leírás

Denon Home

A Denon Home mélynyomó bármely Denon Home soundbarral és Denon Home hangszóróval kombinálható, hogy mély basszust adjon az otthoni mozizáshoz és zenéhez.

8"-os mélynyomó kompakt és stílusos kivitelben
Okos kialakításának köszönhetően a Denon Home Subwoofer elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni a mély hangokat.

Valódi surround hangzás
A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathat egy Denon Home mélynyomót egy Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz a valódi 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

Teljes irányítás
A Denon Home mélysugárzó Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a Denon Home soundbarhoz vagy bármelyik Denon Home hangszóróhoz, mély, erőteljes basszust adva hozzá. Egyszerűen csatlakoztassa a mélynyomót, párosítsa a Denon Home hangszórókkal, és élvezze a nagyszerű hangzást. Elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobájában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással lesz az audiovizuális élményre. A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathatja a Denon Home mélynyomót a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz, így valódi 5.1-es térhatású hangzást biztosíthat.

Főbb jellemzők:
-Mély basszus a házimozihoz és a zenéhez: a mélynyomó bármely Denon Home hangszóróval vagy soundbarral párosítható a még lenyűgözőbb hangzásélmény érdekében.
-8 hüvelykes mélynyomó kompakt és stílusos kialakítással: tökéletesen kiegészíti a Denon Home termékcsaládot, ugyanolyan prémium megjelenéssel.
kompakt méret: a Denon Home mélynyomó mindössze 33 cm széles x 37 cm magas x 33 cm mélységű, így zökkenőmentesen illeszkedik a belsőépítészetbe.
-Egyszerű telepítés: egyszerűen csatlakoztassa a Denon Home mélynyomót egy konnektorba, majd vezeték nélkül párosítsa a Denon Home termékekkel Wi-Fi-n keresztül - nincs szükség hangszórókábelekre.
-Teljes körű vezérlés: A HEOS alkalmazásban olyan speciális beállításokat talál, amelyek tökéletesen illesztik a Denon Home mélynyomót az Ön rendszerének jellemzőihez.
-Tapasztalja meg a valódi térhatású hangzást: kombinálja a mélynyomót egy Denon Home soundbarral és két Denon Home hangszóróval a teljes 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Hangszóró méret: 20 cm
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

RP-1200SW mélysugárzó
389,990 Ft
Formation Bass Aktív mélysugárzó
Formation Bass Aktív mélysugárzó, fekete
479,990 Ft
SUB MINI multiroom mélynyomó, fehér
195,990 Ft
  • -9% kedvezmény
Kube12b 30cm-es aktív zárt mélysugárzó, fekete
329,900 Ft
299,900 Ft
R-121SW Mélysugárzó, fekete
229,990 Ft
Monitor XT12 aktív Subwoofer 30cm-es mélysugárzóval
Monitor XT12 aktív Subwoofer 30cm-es mélysugárzóval
139,990 Ft

Kategória összes terméke