• Ingyenes szállítás

    FiiO E10K DAC+AMP Olympus 2 Fejhallgató erősítő D/A konverterrel

    31,900 Ft

Részletes leírás

Fejhallgató erősítő D/A konverterrel

Többé nem kell megelégedned a számítógéped beépített hangkártyája által nyújtott, átlagos hangzással, a FiiO E10K Olympus 2 D/A konverter nagyságrendekkel javítja a hangminőséget. Csatlakoztasd USB-n keresztül a számítógépedhez, és máris élvezheted a kimagasló, 96 kHz/24 bites digitális-analóg átalakító (DAC), és az azt körülvevő, fejhallgató erősítő (AMP) áramkör által nyújtott zenei élményt. Akár egy tetszőleges Youtube videóval és egy átlagos fülhallgatóval is csodát tesz az FiiO E10K Olympus 2, amely teljesen átveszi a belső hangkártya szerepét. A Texas Instruments PCM5102 DAC áramöre és LMH6643 erősítője kiváló párost alkotva teljesíti a feladatát.

A FiiO E10K Olympus 2 D/A átalakító minden íróasztal dísze lehet. A kompakt méretű, fekete ház masszív felépítésű. Az impozáns megjelenésű, szálcsiszolt alumínium borítás alatt audiofil mérnökök által kiválasztott alkatrészek alkotnak remek csapatot. A készülék előlapján található Alps potméter finoman állítható, és kiváló együttfutást biztosít a jobb és bal csatorna között, a basszus kiemeléssel pedig adhatsz egy kis plusz mélységet a zenének, ha úgy tartja kedved.

A digitális zene a hátlapon lévő micro-USB porton keresztül érkezik a számítógépből a készülékbe. Ugyanitt kapja a FiiO E10K a tápfeszültséget is, így nem csúfítja az asztalt a külső tápegység kábelezése. A line-out kimenet a vonali jelet biztosítja arra az esetre, ha külső erősítőre szeretnéd kötni az E10K által biztosított analóg jelet. A koaxiális kimeneten PCM kódolású, digitális jel jelenik meg további felhasználásra.

Jellemzők:
-Kimeneti teljesítmény: 200 mW (32 ohm)
-Fejhallgató impedancia: 16 ohm – 150 ohm
-Mintavétel: 96 kHz/24 bit
-Frekvencia átviteli tartomány: 20 Hz – 20 kHz
-Áramellátás: Standard Micro USB

-Méret: 79 mm x 49.1 mm x 21 mm
-Tömeg (nettó): 78 gramm

Gyártó: FiiO
Garancia: 1 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

K5Pro ESS Asztali DAC erősítővel
74,900 Ft
DAC2 Vezeték nélküli USB digitális - analóg jelátalakító
99,900 Ft
XM HP fejhallgató erősítő, ezüst
529,000 Ft
XM HP fejhallgató erősítő, fekete
529,000 Ft
uPhono - phono előerősítő, A/D konverter és fejhallgató erősítő, ezüst
369,000 Ft
Head Box DS2 B high-end, duál mono felépítésű fejhallgató erősítő, ezüst
229,990 Ft

Kategória összes terméke