• Ingyenes szállítás

    Stadler Form BEN Ultrahangos párásító, fehér

    45,990 Ft

Részletes leírás

Stadler Form BEN - lángoló hatással párásít és illatosít is egyben!

BEN fokozatmentesen állítható párásító intenzív illat aromaválasztékkal. ventilátoros, légnedvesítő betétettel rendelkező párologtató, hatékony és tiszta működéssel, ISC™ ezüst ionos fertőtlenítéssel, aroma tartállyal és éjszakai üzemmóddal.

Ultrahangos párásítással működő rendszerű párásító, fokozatmentes szabályozóval és Amber Light által megvilágított köddel kandalló hatást kelt.

Dőljön hátra, vegyen egy mély lélegzetet és lazítson. A termék egy meghitt este pillanatát idézi, fényének köszönhetően, mintha a kandalló mellett töltené az idejét. 3in1, mivel egyszerre párásít, illatosít miközben kandalló hatásának borostyánsárga fényében fürdeti a kipárologtatott nedvességet. BEN légpárásító, aromadiffúzor és kandalló hatás egyben.

A készülékhez vásárolható ISC™ ionos ezüstkocka, mely antibakteriális védelemet nyújt. Lehetőség van a LED kontrollfények csökkentése ill. kikapcsolására. Automatikus kikapcsolás és kijelzés, ha a tartály üres.

A termék rendelkezik illóolaj tartállyal is, mely nagyon hasznos, ha az ember nem szeretne aroma diffúzort is vásárolni a termék mellé. Könnyedén adagolható bele az általunk választott illóolaj, mely mennyiségtől függően lesz erőteljes illatozású.

Az illóolajokat közvetlenül a vízhez adják, így biztosítva az intenzív illatosítást. BEN extra finom ködöt hoz létre, amely ideálisan oszlik el a helyiségben, míg az Amber Light™ feltűnően valósághű lánghatást hoz létre, amely teljesen biztonságos és korommentes. Az erősség könnyen állítható a finoman pislákoló, finom illatú lángoktól a lángoló tűzig. A kivehető víztartály üzem közben újratölthető. A megvilágított vízszintjelző és a lángeffektus tompítható vagy teljesen kikapcsolható, hogy a pihenés jól megérdemelt pillanatait ne zavarja. BEN minden szobát a nyugalom hangulatos oázisává varázsol.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül NE hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

A termék rendszeres tisztítása mellett, a tartályban lévő víz csíramentesen tartását elősegítheti a Stader Form Water Cube nevű antibakteriális kiegészítő használatával is.

Műszaki adatok:
-Ajánlott maximális szobaméret: 25 m2 / 65,5 m3
-Párásító kapacitás: 160 g/óra (25°C/30%RH)
-Víztartály térfogata: 2,5 liter
-Zajszint: 27 – 30 dB
-Teljesítmény: 24 W

-Méretek: 338 x 206 x 134 mm
-Súly: 1,7 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Stadler Form
Garancia: 1 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

Oskar Little ventilátoros párologtató, fehér
42,990 Ft
TWIN ultrahangos párásító készülék, fekete
29,990 Ft
  • -8% kedvezmény
Oskar ventilátoros párologtató, fehér
59,990 Ft
54,990 Ft
OSKAR Légnedvesítő betét (4 db)
14,990 Ft
  • -50% kedvezmény
Orb40 Ultrahangos párásító
29,990 Ft
14,990 Ft
CUBIC antibakteriális vízlágyító patron
2,990 Ft

Kategória összes terméke