• Ingyenes szállítás
 • Raktáron

  Denon AVR-X2800H 7.2 8K házimozi erősítő

  299,990 Ft

Részletes leírás

7.2 8K házimozi erősítő

Nagy teljesítményű diszkrét 7 csatornás erősítő
Diszkrét nagy áramú erősítők az összes csatornán akár 150 W csatornánkénti teljesítmény leadásához – elegendő teljesítmény bármilyen hangszóró meghajtásához.

Magával ragadó hangélmény
Merüljön el a zenében és a filmekben a Dolby Atmos® és a DTS:X®, valamint a Dolby Surround és a DTS Neural:X upmixer segítségével a régi tartalom optimalizálása érdekében.

Fejlett 8K házimozi
A 8K videót hat HDMI bemenet és két kimenet közül három támogatja. Élvezze az egyszerű videokompatibilitást és a kiváló képminőséget a HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ és Dynamic HDR jeltovábbítással.

Beépített HEOS® technológia
Streameljen zenét vezeték nélkül kompatibilis HEOS-kompatibilis komponensekre számos streaming szolgáltatásból. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Dolby Atmos
Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 5.1.2-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D-s hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology 5.1.2-es rendszer nélkül is a felső hangzás érzését kelti. Élvezheti az Apple Music, az Amazon HD, a TIDAL vagy egy kompatibilis streaming eszközön elérhető Dolby Atmos zeneszámokat is.

DTS:X
A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangzást hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel
Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-receiveren keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

8K / HDCP 2.3
Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól
Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vision
Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről. A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek.

Következő generációs játék
Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

Beépített HEOS
A beépített HEOS® technológiával AV-receivere vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Airplay 2 és Apple Siri Voice Control
Használja az AirPlay 2-t az Apple Music vezeték nélküli streameléséhez az AV-receiverre, vagy csoportosítson más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.

Működik az Amazon Alexával
IrányítsdaAV-receiverét kihangosítva az Amazon Alexával és a hangjával. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő számra, váltson bemeneteket a különböző médialejátszókhoz és még sok más – „Csak kérdezzen”. Töltse le az ingyenes HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást az Amazon Alexa hangutasítások engedélyezéséhez. Alexa alkalmazást és Amazon Echo-t, Dot-ot vagy ezzel egyenértékű eszközt igényel. A funkciók elérhetősége régiónként eltérő.

Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül
Fedezze fel a nagy felbontású hangsávok hihetetlen hűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. Az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz nagy felbontású hanglejátszást támogat USB-meghajtóról. A támogatott hangformátumok: MP3, WMA, WAV, MPEG 4/AAC, FLAC és ALAC.

Bluetooth audio transmitter
Párosítsa kedvenc Bluetooth fejhallgatóját AV-receiverével, hogy továbbra is hallgathassa kedvenc zenéit, filmjeit vagy TV-műsorait éjszaka. Egyszerre is lejátszhat hangot a hangszórókon és a Bluetooth fejhallgatón. Ha van egy családtagja vagy egy barátja, aki hallássérült, akkor ezt a beállítást javasoljuk. Egyszerre egy pár fejhallgatót csatlakoztathat.

Több forrás, több helyiség
Ez az AV-receiver támogatja a kétforrású, kétzónás hangot. Ha egy második szobában lévő hangszórópárt csatlakoztat az AV-receiverhez, 5.1 csatornás térhatású hangzást élvezhet a fő szobában, és külön forrást vagy zenefolyamot a második szobában, például egy odúban vagy teraszon. Mindkét szobában lejátszhatja ugyanazt a hangot, így otthonában mindenki élvezheti és szurkolhat kedvenc csapatának vasárnap este, vagy ugyanazt a dalt hallgathatja mindkét szobában.

Denon beállítási asszisztens
A díjnyertes irányított Denon Setup Assistant egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-receivert a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-receiver csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

Audyssey Suite of Room Correction Technology
A Denon AV-receiverek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-receivert, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-receiver támogatja az Audyssey MultEQ szobakorrekciós technológiát. A többi támogatott Audyssey funkció a Dyanmic EQ és a Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás
Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáinak megfelelően, és a hangzást az Ön személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

Denon AVR Remote alkalmazás
Ezzel az iOS vagy Android vezérlőalkalmazással be- és kikapcsolhatja a rádióerősítőt, kiválaszthat egy bemeneti forrást, beállíthatja a hangerőt, és böngészhet zenét a telefonjáról vagy az USB-meghajtón, ha csatlakoztatva van a rádióerősítőhöz.

Működik a Google Asszisztenssel
Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje meg Google Asszisztensét, hogy szabályozza a hangerőt, játssza le, szüneteltesse, ugorja át a számokat, némítsa el és oldja fel a némítást.

Jellemzők:
-Erőteljes hangzás: Töltsön meg egy közepes méretű helyiséget erőteljes, kifinomultabb hangzással.
-Magával ragadó 3D hangzás: Érezze magát teljesen elmerülve a zene vagy a film hangzásában.
-8K-ra tervezve: Élvezze a lenyűgöző videóminőséget a rendelkezésre álló legújabb 8K technológiával.
-Zene streaming az egész otthonában: A beépített HEOS segítségével könnyedén elérheti a streamelt zenét, és megoszthatja a HEOS-kompatibilis hangszórókkal más helyiségekben.

Műszaki adatok:
-Teljesítmény: 95 W/csatorna (8 Ω, 20 Hz – 20 kHz THD 0.08%, 2 csatornán mérve)
-Csatorna szám (db): 7.2 / Dolby Atmos 5.2.2
-Impedancia: 4-16 ohmig kezeli
-HDMI csatlakozók: 6 bemenet, 2 kimenet
-Audyssey mikrofonos kalibráció: Igen, MultEQ XT
-Dolby Atmos®, DTS:X
-High Dynamic Range (HDR): HDR10
-Audio return csatorna (ARC): eARC
-Hybrid Log-Gamma (HLG)
-AM/FM Tuner
-HDCP 2.3
-Zone2 DAC: HDMI/Net/SPDIF
-Dolby Vision
-Vezeték nélküli kapcsolatok: AirPlay 2, Bluetooth, Wifi
-Hangvezérlés: Amazon Alexa,, Apple Siri voice, Google Assistant
-AirPlay2
-Spotify, Deezer, Internet rádió
-HDMI 2.1
-8K/60Hz: 8K jeltovábbítás és a felskálázás
-4K jelátvitel / skálázás
-HDMI-jelátvitel (standby)
-ALLM: Igen, alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel
-Bluetooth®: 4.1
-Bluetooth fejhallgató átvitel
-Amazon Alexa
-Siri® parancsok: Igen, vezérelheti az erősítőt hangutasítással, iPhone vagy az Apple Watch eszközének elmondva
-Google Assistant
-Multi-room: HEOS
-Dolby Height Virtualization: Dolby tartalmának felkeverése a virtualizált magassági csatornák hozzáadásával (a jövőbeli firmware frissítésen keresztül lesz elérhető a 7 csatornás modelleken)
-USB: MP3, WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz)
-Phono bemenet lemezjátszó számára: Igen, (MM)
-2 mélyláda kimenet
-DAC: 32 bites AKM DAC
-Android, IOS vezérlés
-Otthoni automatizálás: Control4
-Vezérlő ki és bemenetek: IP control, webvezérlés / alkalmazásvezérlés

-Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm): 434 x 167 x 330 mm
-Súly: 9.4 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Csatornák száma: 7.2 csatornás
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

 • -22% kedvezmény
SR8015 8K 11.2 Dolby Atmos, DTS-X erősítő, fekete + AJÁNDÉK
SR8015 8K 11.2 Dolby Atmos, DTS-X erősítő, fekete
1,479,990 Ft
1,149,900 Ft
 • -23% kedvezmény
Cinema 70s 7.2 8K Házimozi rádióerősítő, fekete
Cinema 70s 7.2 8K Házimozi rádióerősítő, fekete
399,990 Ft
309,990 Ft
 • -15% kedvezmény
Cinema 60 7.2 8K Házimozi rádióerősítő, fekete
Cinema 60 7.2 8K Házimozi rádióerősítő, fekete
469,990 Ft
399,990 Ft
 • -11% kedvezmény
AVR-X1700H 7.2 HD Házimozi rádióerősítő, fekete
AVR-X1700H 7.2 HD Házimozi rádióerősítő, fekete
269,990 Ft
239,990 Ft
 • -29% kedvezmény
AVC-X3800H 9.2 8K Dolby Atmos AV erősítő
AVC-X3800H 9.2 8K Dolby Atmos AV erősítő
679,990 Ft
479,990 Ft
 • -27% kedvezmény
NR1510 SILVER GOLD
NR1510 5.2 AV Erősítő, ezüst-arany
299,990 Ft
219,990 Ft

Kategória összes terméke