• Ingyenes szállítás

    Denon AVR-S760H 8K 7.2 Házimozi rádióerősítő, fekete

    309,990 Ft

Részletes leírás

7.2 Házimozi rádióerősítő, fekete

A Denon AVR-S760H hét csatornán, csatornánként 75 wattos erősítéssel (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08%, 2 csatorna) valósághű 3D hangélményt nyújt a legújabb térhatású hangformátumok, köztük a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS:X® és a DTS Virtual:X™ segítségével. A felhasználók kiemelkedő Dolby Atmos 5.1.2 térhatású hangrendszert építhetnek ki mennyezeti hangszórók vagy dedikált Dolby Atmos hangszórók kompatibilis álló- vagy könyvespolc hangszórók telepítésével. A felhasználók a DTS Virtual:X és a Dolby Atmos Height Virtualization technológiákkal többdimenziós hallgatási élményt is élvezhetnek, anélkül, hogy mennyezeti hangszórókat vagy akár surround hangszórókat használnának. Ezek a technológiák 3D-s hanghatásokat szimulálnak, tovább egyszerűsítve a telepítést olyan helyiségekben, ahol több hangszóró elhelyezése nem praktikus.

Az AVR-S760H a legújabb és legfejlettebb HDMI specifikációkat kínálja, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz videofelbontások támogatása három HDMI bemeneten akár 40 Gbps sebességgel, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR és HLG, valamint 8K felskálázás és HDCP 2.3 kompatibilitás minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 1 kimenet). Az AVR-S760H a vezeték nélküli zenei streaminghez a HEOS® beépített multiroom platformmal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc tartalmaikat az egész otthonukban élvezhessék.

Fejlett 8K HDMI csatlakozás eARC támogatással
A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-S760H fejlett HDMI szekcióval van felszerelve, beleértve három 8K HDMI bemenetet, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz jelátvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, így egyetlen HDMI-kábelen keresztül tömörítetlen és objektumkódolt hangot továbbíthat a tévéből a vevőegységbe. Minden HDMI bemenet (6 bemenet / 1 kimenet) támogatja a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 szabványokat a kivételes képminőség érdekében.

A felhasználók emellett élvezhetik a 8K-ra történő skálázást minden bemeneten, valamint a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabvány támogatását a zökkenőmentes tartalomlejátszás érdekében. A játékosok számos technológiát használhatnak a simább és gyorsabb játékmenet támogatására, beleértve a 4K/120Hz-es felbontást és a változó frissítési sebesség (VRR), a gyors képkocka-továbbítás (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) módokat.

Audyssey szobaakusztikai korrekció
Az AVR-S760H Audyssey MultEQ XT szobaakusztikai méréssel rendelkezik. A mellékelt mikrofonnal pontosan elemzi az egyes hangszórók kimenetét az egyes csatornák optimalizálása érdekében. Ezenkívül egy további Audyssey MultEQ Editor alkalmazás (megvásárolható) lehetővé teszi a haladó felhasználók számára, hogy a "motorháztető alá" menjenek, és tovább állítsák és testre szabják hangkörnyezetüket.

Beépített bluetooth és Wi-Fi kapcsolat
A vezeték nélküli hálózat szíve. A Bluetooth, Wi-Fi és AirPlay 2 streaming kapcsolathoz a Denon AVR-S760 fejlett, kettős antennával ellátott adórendszerrel rendelkezik, amely még zsúfolt városi környezetben is megbízható streaminget biztosít. Élvezze kedvenc audiotartalmainak vezeték nélküli hallgatását okoseszközeiről.A HEOS Built-in technológiával minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy választhat különböző dalt minden egyes csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. A HEOS együttműködik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, az Amazon Music HD, a TuneIn, az iHeart Radio, a Sound Cloud, a Tidal és még sok más szolgáltatást.

Kezedben az irányítás
Jobb vezérlés a zsebében. Az ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre még egyszerűbbé teszi az AVR-X1700H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki a készüléket, némítsa el a zenét, válasszon ki egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásra a vezeték nélküli zenei streaminghez. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást okostelefonjára még ma. Elérhető iOS és Android rendszerre is. Az Amazon Alexa, a Siri vagy a Google Assistant segítségével vezérelheti a zenét.

Irányítsd az összes zónát
Hang lejátszása a TV-ről az összes zónára. Támogatja az analóg és a digitális audiocsatlakozásokat is.

Qiuck Select a beállítások és a hangbeállítások gyors módosításához
A Denon AVR-S760H előlapján négy gyorsválasztó gomb található, amelyek minden egyes forráshoz tárolják az Ön által preferált audiobeállításokat. Váltson a TV-hang, a Blu-ray, a médialejátszók és más lejátszók között, és az AVR-S760H az adott médiaforráshoz igazítja az EQ-beállításokat. A gyorsabb vezérléshez használja az előlapi gombokat, vagy válassza ki a Gyorsválasztások lehetőséget az AV-vevő távirányítóján. Mostantól a Quick Select gomb megnyomásával az összes zóna számára lehetővé teszi a sztereó üzemmódot.

Hi-Res & Multi-Room zenei streaming
Az AVR-S760H Apple® AirPlay 2 kompatibilitást kínál az iPhone felhasználók számára, az előlapi USB-port pedig kényelmes lejátszást biztosít nagy felbontású audioformátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 /5.6 MHz) számára számos forrásból. A népszerű zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, Pandora®, Tidal és másokhoz való vezeték nélküli csatlakozás Bluetooth-on vagy a HEOS beépített platformon keresztül is könnyen elérhető. A HEOS platform segítségével az AV-vevőkészülékek vezeték nélkül streamelhetnek zenét a HEOS ökoszisztémával kompatibilis termékekre, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókra, amelyeket az otthon bármely pontján elhelyezhetnek. A hallgatók ugyanazt a dalt játszhatják le az egész lakásban, vagy közvetlenül a HEOS alkalmazásból választhatnak különböző dalokat az egyes szobákhoz.

Audiophile minőség és teljesítmény
A Denon AVR-S760H-k iparágvezető hangvisszaadás-minőséget biztosítanak, beleértve a nagy felbontású zenei streaminget a FLAC, ALAC és WAV fájlok, valamint a DSD 2.8/5.6 MHz támogatásával. A legújabb vevőkészülékekhez phono bemenet is tartozik, hogy a vinyl-rajongók is élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén csatlakoztathatnak 2 mélysugárzót az optimális mélyfrekvenciás szórás érdekében film- vagy zenehallgatás közben.

Integrált Amazon Alexa
Az AVR-S760H vezérlése hangutasításokkal az Amazon Alexa segítségével. A hangerő beállítása, a következő dalra való ugrás, a különböző médialejátszók bemeneteinek váltása és még sok más - "Csak kérdezd meg". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skillt, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hangutasításokat az AVR-S760, a HEOS eszközök és más kiválasztott Denon termékek számára. Alexa alkalmazás és Amazon Echo, Dot vagy azzal egyenértékű eszköz szükséges hozzá.

Beépített Google Assistant
Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje a Google Assistantot a hangerő, a lejátszás, a szünet, a zeneszámok átugrása és egyebek vezérlésére.

AirPlay 2 + Apple Siri
Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple-zenét AV-vevőjére, vagy hozhat létre csoportot más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész házat zenével töltse meg. Streamelj hangot kedvenc zenei szolgáltatásaidról, például az Apple Music és a Spotify szolgáltatásairól, vagy nézz videókat olyan szolgáltatásokból, mint a YouTube és a Netflix, bármilyen iPhone-ról, iPadről, Macről vagy Apple TV-ről, és hallgasd a hangot tökéletesen szinkronizálva az AirPlay 2 forrásokkal a hangszórókon. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is - a tartalom vezeték nélküli streamelése több AirPlay 2-kompatibilis eszközre egyszerre, továbbfejlesztett hangpuffereléssel a zökkenőmentes lejátszás érdekében. Az AirPlay 2 vezérlést biztosít, és lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazásban. Élvezze az AirPlay 2-t az alkalmazáson keresztül vagy hangutasításokkal a Siri segítségével.

Műszaki adatok:
-Teljesítmény: 75 W/csatorna (8 Ω, 20 Hz – 20 kHz THD 0.08%, 2 csatornán mérve)
-Csatorna szám (db): 7.2 / Dolby Atmos 5.2.2
-Impedancia: 4-16 ohmig kezeli
-HDMI csatlakozók: 6 bemenet és 1 kimenet
-Audyssey mikrofonos kalibráció
-Dolby Atmos®, DTS:X
-High Dynamic Range (HDR): HDR10
-Audio return csatorna (ARC): eARC
-Hybrid Log-Gamma (HLG)
-HDCP 2.3
-Dolby Vision
-Vezetéknélküli kapcsolatok: AirPlay 2, Bluetooth, Wifi
-Hangvezérlés: Amazon Alexa, Apple Siri voice, Google Assistant
-Spotify, Deezer, Internet rádió
-HDMI 2.1
-8K/60Hz: 8K jeltovábbítás és a felskálázás
-4K jelátvitel / skálázás
-HDMI-jelátvitel (standby)
-ALLM: alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.
-Bluetooth®: 4.1
-Bluetooth fejhallgató átvitel
-Siri® parancsok: vezérelheti a erősítőt hangutasítással, iPhone vagy az Apple Watch eszközének elmondva
-Google Assistant
-Multi-room: HEOS
-Dolby Height Virtualization: 3D surround sound
-IMAX Enhanced Technology
-USB: MP3, WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz)
-FM tuner
-Phono bemenet lemezjátszó számára: (MM)
-2 mélyláda kimenet
-DAC: 32 bites AKM DAC
-Android, IOS vezérlés
-Vezérlő ki és bemenetek: IP control, webvezérlés / alkalmazásvezérlés

-Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm): 434 x 151 x 339 mm
-Súly: 7.8 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Csatornák száma: 7.2 csatornás
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -23% kedvezmény
AVR-X2800H 7.2 8K házimozi erősítő
AVR-X2800H 7.2 8K házimozi erősítő
389,990 Ft
299,990 Ft
TX-SR494 DAB 7.2 Dolby Atmos házimozi erősítő, fekete
TX-SR494 DAB 7.2 Dolby Atmos házimozi erősítő, fekete
229,990 Ft
  • -6% kedvezmény
TX-RZ50 9.2 THX házimozi erősítő, fekete
639,900 Ft
599,990 Ft
  • -12% kedvezmény
AVC-S670H 8K 5.2 Házimozi erősítő, fekete
AVC-S670H 8K 5.2 Házimozi erősítő, fekete
249,990 Ft
219,990 Ft
  • -17% kedvezmény
TX-NR5100 7.2 8K házimozi erősítő, fekete
299,990 Ft
249,990 Ft
  • -20% kedvezmény
AVR-X1800H 7.2 HD házimozi rádióerősítő, fekete
AVR-X1800H 7.2 HD házimozi rádióerősítő, fekete
299,990 Ft
239,990 Ft

Kategória összes terméke