• -15% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

    Denon AH-D9200 Referencia zárt fejhallgató

    679,990 Ft
    579,990 Ft

Részletes leírás

Referencia zárt fejhallgató

Az AH-D9200 gondosan válogatott valódi fából - ebben az esetben megkülönböztetett japán bambuszból - valamint alumíniumból és bőrből készült, a Denon háromtagú "Wood Series" tetején helyezkedik el, csatlakozva a nagyra becsült és díjnyertes diófából készült - 2016 óta gyártott - AH-D7200 és az ez év elején bevezetett AH-D5200 zebrafa kivitelű modellekhez. Az új zászlóshajó fejhallgató a több mint 50 éves Denon innovációjára támaszkodik, és ötvözi az egyedülálló technológiát az osztályelső mérnököki munkával, hogy kivételes hangminőséget nyújtson - akár otthon, akár útközben.

Prémium hangzás
A természetes bambusz fülkagyló - az anyagot a meleg, öncsillapító akusztikus tulajdonságai alapján választották ki - az AH-D9200 a Denon által szabadalmaztatott 50 mm-es FreeEdge meghajtókat használja, amelyek nano-szálakból készülnek, és a membránban található minden nemkívánatos rezonancia megszüntetésére tervezték.

Bambusz fülkagylók
A bambusz egyedi mintázata, amelyből a fülhallgató készül, azt eredményezi, hogy nincs két egyforma AH-D9200. A fejhallgatók a Denon Shirakawa Audio Works gyáregységében készülnek, ami Tokiótól északra található.

Neodímium meghajtók
A rezgéscsökkentő műgyanta burkolatokba szerelt neodímium, vas és bór ötvözetből készült meghajtók nagy energiájú mágnesek segítségével megkönnyítik a zene reprodukálását elhajlás, vagy torzítás nélkül, a lehető legtisztább hangzás érdekében.

Ergonómikus kialakítás
A speciálisan erre acélra kifejlesztett és fejlett technológián alapuló japán műbőr valamint a memóriahab kombinációja a fülpárnák számára biztosítja a pontos és kényelmes illeszkedést, miközben az alumínium fejpánt könnyedségét és minimális oldali nyomását természetes bőr párnával ötvözték, így biztosítva a fejhallgató kényelmét még a hosszúra nyúlt zenehallgatások közben is.

Prémium kivitelezés
Az AH-D9200 gondosan válogatott valódi fából - ebben az esetben megkülönböztetett japán bambuszból - valamint alumíniumból és bőrből készült, a Denon háromtagú "Wood Series" tetején helyezkedik el.

Különleges anyaghasználat
Könnyű almuminium-öntvény fejpánt, minimális oldalsó nyomással és természetes bőr kivitelben, így biztosítva a kényelmes hosszú zenehallgatásokat.

Új FreeEdge meghajtók
A Denon szabadalmaztatott FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazza, amely „lebegő” membránt használ, hogy csökkentse a rezonanciákat és pontosabb dugattyú-szerű mozgást hozzon létre, így hallhatóbbá téve számukra a zene minden dinamikáját és árnyalatát. Akusztikailag a Denon hangmestere hangolja, hogy hihetetlen zenei hanghűséget és kifejezőbb nagy felbontású hangot nyújtson. Továbbá, a filmek is életre kelnek az erőteljes basszusok és tiszta párbeszédek által.

Kiváló minőségű kábelek
Két cserélhető kábel: 3,0 m, 6,3 mm-es dugóval az otthoni zenehallgatáshoz, és 1,3 m, 3,5 mm-es csatlakozóval a hordozható eszközökhöz.

Főbb jellemzők:
-Zászlóshajó fejhallgató, japán bambusz fülkagylókkal, kézi összeszerelés Japánban
-Szabadalmaztatott 50 mm-es FreeEdge nanoszálas meghajtók, a merevség és az alacsony tömeg eléréséhez, és rezgésálló műgyanta burkolat a legpontosabb hangminőség érdekében
-Erőteljes neodímium / vas / bór ötvözet mágnesek az alacsony torzításhoz, öncsillapító tulajdonságú természetes bambusz a meleg, pontos hangzás érdekében
-Japánban készült speciális műbőr fülpárnák memóriahabból, a pontos illeszkedés érdekében
-Könnyű almuminium-öntvény fejpánt, minimális oldalsó nyomással és természetes bőr kivitelben, így biztosítva a kényelmes hosszú zenehallgatásokat
-Két cserélhető kábel: 3,0 m, 6,3 mm-es dugóval az otthoni zenehallgatáshoz, és 1,3 m, 3,5 mm-es csatlakozóval a hordozható eszközökhöz

Műszaki adatok:
-Membrán méret: 50
-Érzékenység: 105 dB
-Fejhallgató kialakítás: Fület körülölelő
-Fejhallgató típus: Otthoni
-Minimum frekvencia: 5Hz
-Maximum frekvencia: 56000Hz
-Rendszer: Zárt
-Impedancia: 24 Ohm
-Tömeg (csomagolás nélkül): 0.38 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Vezetékes:
Vezeték nélküli:
Sport:
Gamer:
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -9% kedvezmény
Tune 720BT Bluetooth fejhallgató, kék
32,900 Ft
29,900 Ft
iO 4 Bluetooth fejhallgató, katonai zöld
iO 4 Bluetooth fejhallgató, katonai zöld
119,990 Ft
  • -22% kedvezmény
Tune 520BT bluetooth-os fejhallgató, fekete
22,900 Ft
17,900 Ft
  • -21% kedvezmény
AH-D5200 Zebrafa fejhallgató Referencia denon fejhallgató zárt kialakítás zebra
AH-D5200 Referencia zárt fejhallgató
239,900 Ft
189,990 Ft
  • -29% kedvezmény
AH-D5200 Referencia zárt fejhallgató + AudioQuest DragonFly Cobalt hordozható DAC és fejhallgató erősítő
349,980 Ft
249,990 Ft
  • -35% kedvezmény
Tune 660NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete
Tune 660NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete
39,990 Ft
25,990 Ft

Kategória összes terméke