• Raktáron

    Airbi Sonic aroma diffúzor beépített bluetooth hangszóróval, világos fa

    24,980 Ft

Részletes leírás

Aroma diffúzor beépített bluetooth hangszóróval, világos fa

Az új Airbi SONIC aromadiffúzor jó közérzettel teli privát oázissá varázsolja otthonát, amely menedéket ad a mindennapi gondok elől. Népszerű tónusokkal, illatokkal és színekkel teli menedéket teremt.

A 300 ml-es tartály feltöltése után (víz és néhány csepp illóolaj keverékével) a SONIC zajmentes ultrahangos technológiával nemcsak kedvenc illatát, hanem egy kis párát is eloszlat a helyiségben. Téli hónapokban, és védi bőrét és nyálkahártyáját a kiszáradástól, de itt fontos megjegyezni, hogy nem egy nagy méretű párásítóról van szó, hanem egy illatosító készülékről. Télen ellenállóbbá válhat a légúti megbetegedésekkel szemben.

A SONIC tökéletesen alkalmazkodik az Ön hangulatához és igényeihez. A komplex szenzoros relaxációhoz használhatja a beépített hangszórót, BT segítségével lejátszhatja a kívánt zenét. Az élmény tovább fokozódik, ha bekapcsoljuk a világítást, amely 7 színt (a kiválasztott szín vagy azok váltakozásának állandó megjelenítését) és két szintű háttérvilágítást kínál.

Az illat terjedésének erőssége is testreszabható. Van egy folyamatos üzemmód, ahol az illat a kipárologtatott vízpárával folyamatosan terjed, vagy egy intervallum mód, ahol a SONIC 20 másodpercig működik és 40 másodpercig pihen. Ennek eredményeként nem szokja meg az illatát olyan hamar, így növelhető az illatosítás élménye. Egyetlen teli tartály, az intervallum móddal akár 36 órán át illatosíthat*.

A SONIC az Ön biztonságára is gondol – biztonsági zárral van ellátva, így ha lemerül, automatikusan kikapcsol. A diffúzor nagyon egyszerűen kezelhető, és a mellékelt távirányítónak köszönhetően fel sem kell kelnie a kényelmes kanapéról.

A készülék fehér és két fa változatban kapható. Kiválaszthatja, hogy melyik dekoráció illik leginkább dolgozószobájához, gyermekszobájához, nappalijához vagy hálószobájához. A SONIC egy másik sikeres diffúzor az Airbi műhelyből, amely menedéket teremt a nagyvilág elől.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

*Ez esetenként eltérő lehet, függ a légtér méretétől, az intenzitás beállításától, valamint szükség esetén az illóolaj utántöltése szükséges lehet.

Főbb jellemzői:
-beépített bluetooth hangszóró
-környezeti színes háttérvilágítás lehetősége
-távirányító
-automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
-nagy víztartály 300 ml
-ultrahang technológia
-töltésenként akár 36 óra üzemidő

Műszaki adatok:
-Ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással.
-Többféle színben váltakozó LED világítás
-Illatosítható terület 10-20 m2
-Hálózati tápegység: AC 100-240V, 50/60 Hz (bemenet), DC 24 V, 12 W, 500 mA (kimenet)
-Méretek: 15 cm x 15 cm x 15,5 cm
-Tartály térfogat: 80 ml
-Súly: 0,55 kg
-Zajszint: < 35 dB (A)
-Anyag: ABS + PP

Figyelem: Csak természetes alapú, hígítót (pl. alkoholt) nem tartalmazó aromaolajat szabad a víztartályába cseppenteni, mivel az kárt okozhat a készülékben, s az ebből fakadó esetleges meghibásodás garanciálisan nem fogadható el.

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Airbi
Garancia: 1 év
Szállítási költség: 990 Ft
Személyes átvétel: Ingyenes

Ajánlott termékek

Aspen - Havas táj parfümolaj
2,100 Ft
Levendula 100% tiszta esszenciális illóolaj
2,190 Ft
Sicilian Tangerin parfümolaj
2,100 Ft
Eukaliptusz 100% tiszta esszenciális illóolaj
2,190 Ft
Relax – Relaxáció esszenciális illóolaj keverék
3,500 Ft
Citrom 100% -os tisztaságú illóolaj
2,190 Ft

Kategória további termékei

Alina aroma diffúzor - szürke
17,900 Ft
Candy aroma diffúzor - fehér
11,900 Ft
JASMINE aroma diffúzor fekete
18,899 Ft
  • -33% kedvezmény
Luna aroma diffúzor
14,900 Ft
9,990 Ft
Lotus aroma diffúzor - fehér
12,990 Ft
  • -7% kedvezmény
Julia aroma diffúzor titánium
26,900 Ft
24,990 Ft

Kategória összes terméke