• Ingyenes szállítás

    JAYS s-Living One Multiroom hangszóró, fehér

    84,990 Ft

Részletes leírás

Multiroom hangszóró, fehér

A gyönyörűen megtervezett, kompakt és elegáns s-Living One ideális okos, MultiRoom hangszóró azok számára, akik a zene élményét szeretnék növelni a stílus feláldozása nélkül. Bármilyen kicsi és közepes méretű szoba behangosításához készült, élvezze a JAYS meghatározó hangját - kiegyensúlyozott, friss és tiszta - a hálószobában, a konyhában vagy az irodában. Még szélesebb körű élményt szeretne? Helyezzen el további hangszórókat a különböző helyiségekbe a Google Cast vagy az Airplay 2 segítségével, hogy kedvenc podcastjai vagy zenéi szobáról szobára követhessék Önt.

A könnyű használat szempontjából készült s-Living One egyszerű telepítési élményt nyújt, és beleilleszthető bármilyen intelligens otthon rendszerbe. A hangszórók csatlakoztatása a Wi-Fi-hez, vagy a Bluetooth-on keresztül történő párosítás (az NFC is támogatott) az okostelefonnal, csak egy kattintásnyira van. A Google Cast, az AirPlay 2 és a Spotify Connect használatához készült okostelefon lehetővé teszi a hangszórók vezérlését, bárhol is van a házban. Az AirPlay 2 egy nagyon hatékony és felhasználóbarát streaming technológia az Apple-től. Használjon bármilyen kompatibilis Apple eszközt (iPhone, iPad, Mac, Apple TV stb.), és közvetítse kedvenc zenéjét az s-Living One-ra. Az AirPlay 2 funkcióval Ön is a MultiRoom funkcióval rendelkezik, ha több AirPlay 2 hangszórót választ, és ugyanazt a zenét játssza le a házában.

Az AirPlay 2 támogatással az s-Living One is fel van készítve arra, hogy az okos otthonába tartozzon, ha hozzáadja az Apple Home univerzumhoz (Apple Home App). A Spotify Connect lehetővé teszi a zenék streamingjét a Spotify-ról minden Spotify Connect-tanúsítvánnyal rendelkező hangszóróra, amely a Wi-Fi-hez csatlakozik. A lejátszás vezérléséhez használja a Spotify alkalmazást távirányítóként. A Spotify Connect streaming technológia a Spotify App integrált része, és mind az Android, mind pedig az Apple eszközökkel működik. A Spotify Connectnek Wi-Fi kapcsolatra van szüksége, amely biztosítja a problémamentes, nagy hatótávolságú, kiváló minőségű audio streaming-et is. A Spotify Connect egyszerre csak egy hangszórón működik.

A Google Cast lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit bármilyen, a Google Cast által támogatott alkalmazásból bármilyen, a Google Cast által tanúsított hangszóróra továbbítsa. Ez az Android és az Apple eszközökkel egyaránt működik. Töltse le a Google Home App alkalmazást, hogy elvégezhesse a MultiRoom hangszóró-beállítást vagy integrálja az s-Living hangszórót a meglévő Google Home-be, és hangparancsokat használjon a hangszóró vezérlésére a Google Voice Assistant eszközön keresztül. Hallgassa tovább Wi-Fi nélkül. Az s-Living hangszóró Bluetooth-al és NFC-vel van felszerelve. Ez lehetővé teszi a vezeték nélküli zene streaming élvezetét Wi-Fi kapcsolat nélkül.

Jellemzők:
-Meghajtók: 3½" papír membrános mélysugárzó, ¾" selyem dóm magassugárzó
-A meghajtó impedanciája: 4 Ohm mélysugárzó, 8 Ohm magassugárzó
-Meghajtó érzékenysége: 84 dB (1W / 1m), 97 dB a maximális kimenetnél
-Erősítő: Két-utas monó hangszóró (D osztályú erősítő DSP-vel)
-Mélynyomó: 1x20 W
-Magassugárzó: 1x10 W
-Frekvencia átvitel (-3 dB): 60Hz - 22KHz
-Vezeték nélküli kapcsolat: Két sávú Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz, Bluetooth v4.1 BLE
-Wi-Fi szabványok: 802.11a / b / g / n / ac
-Bluetooth® hatótávolság: Akár 15 m-ig
-Kompatibilis a következőkkel: iOS, Android
-Integrált kezelőszervek: Érintő kezelőszervek, Vezérlőgombok
-MultiRoom
-Vezeték nélküli streaming: AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect
-Bemenetek: Micro USB, Aux 3,5 mm

-Méretek: 140 x 185 x 140 mm
-Nettó tömeg: 1.80 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: JAYS
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -7% kedvezmény
Move hordozható hangszóró, fehér
144,900 Ft
134,999 Ft
OUTDOOR Kültéri hangszóró pár, fehér
309,900 Ft
  • -9% kedvezmény
Home Cinema 5.1 házimozi rendszer, fehér
625,960 Ft
569,990 Ft
  • -9% kedvezmény
Citation 100 MK2 multiroom hangsugárzó, fekete
109,900 Ft
99,900 Ft
One SL Multiroom hálózati hangszóró, fehér
68,900 Ft
Sub (Gen3) fekete aktív mélysugárzó
299,900 Ft

Kategória összes terméke