• -24% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

    Bowers & Wilkins PX7 S2 Bluetooth fejhallgató, szürke

    171,999 Ft
    129,999 Ft

Részletes leírás

Bluetooth fejhallgató, szürke

Prémium, vezeték nélküli fejhallgató, aptX Adaptive Bluetooth, Adaptív, aktív zajszűrés, Intelligens érzékelés, Puha, memóriahabos fülpárnák, Összehajtható kialakítás, USB-C gyorstöltés, 40mm ø biocellulóz szélessávú hangszóró, Aktív zajszűréssel akár 30 órás használati idő, 15 perc gyorstöltéssel 7 órás használat.

Hallj meg mindent. Halld a valóságot
A Bowers & Wilkins márkában világszerte megbíznak a zenei szakemberek, hogy a lehető legrészletesebb, legtermészetesebb és magával ragadó hangzást kapjanak - a művész szándéka szerinti Valódi Hangzást. Vezeték nélküli fejhallgatóinkat ugyanezzel a filozófiával terveztük - és az új Px7 S2-vel az eddigi legjobb hangzást adtuk át.

A Px7 S2 egy 24 bites vezeték nélküli platform köré épül, amely a legtöbbet hozza ki a mai nagy felbontású zenei streaming szolgáltatásokból. És természetesen, mivel ez egy Bowers & Wilkins fejhallgató, biztos lehetsz benne, hogy a Px7 S2 kialakítása, kivitelezése és kényelme példaértékű: az egyszerűen "elég jó" nekünk nem elég jó.

Mindezzel a képességgel és minőséggel könnyű együtt élni. A Px7 S2 akár 30 órán át is bírja egyetlen feltöltéssel, és a hozzá tartozó Music App alkalmazásban elérhető beállítási lehetőségeknek köszönhetően mindig teljes kontroll alatt tarthatod a zenehallgatást.

Úgy szól, mint semmi más
A Px7 S2 egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységeket használ, amelyeket prémium hangszóróink ihlettek. Ezek gondosan szögben vannak elhelyezve a fejhallgató fülkagylójában az igazán koncentrált, magával ragadó hallgatási élmény érdekében. A nagy felbontású, vezeték nélküli átvitelre alkalmas átvitellel kombinálva az eredmény egy olyan minőségű hangzás, amelyet egyetlen rivális sem tud felülmúlni.

A zajt, ne a zenét halkítsd le
A Px7 S2 összesen hat mikrofont használ a kiemelkedő zajszűrési teljesítmény érdekében, amely kizárja a nem kívánt zavaró zajokat, ugyanakkor nem károsítja kedvenc zenéidnek dinamikáját és energiáját. A mikrofonok gondos, szögben való elhelyezése biztosítja a kiváló hívásminőséget még zajos környezetben is.

Prémium kialakítás, tökéletes illeszkedés
A legjobb hangzás a legjobb illeszkedést és kivitelezést érdemli. A Px7 S2-t a kényelmes, hosszan tartó zenehallgatáshoz terveztük, luxus memóriahabos fülpárnákkal, amelyek tökéletesen körülölelik és kipárnázzák a fület. Az elegáns szövetbevonattal és a csillogó fém részletekkel kombinálva a Px7 S2-t egész nap szívesen viseled majd.

Intelligens, intuitív, könnyed
A Px7 S2-vel könnyű együtt élni. A Bowers & Wilkins Music App segítségével beállíthatod a zajszűrés kívánt szintjét, vagy módosíthatod az EQ beállításait. Indítsd el a telefonod hangasszisztensét egyetlen gombnyomással. A 30 órás akkumulátor-üzemidővel pedig egész nap hallgathatod - és még többet is - egyetlen feltöltéssel.

Szögben megdöntött meghajtóegységek
A Px7 S2 40 mm-es meghajtóegységeit a prémium hangszóróink ihlették. Egyedi tervezésűek, hogy megfeleljenek a fejhallgató speciális követelményeinek, ultragyorsak - így nagy hanghűséggel reagálnak a zenére - és rendkívül alacsony a torzításuk, hogy csak azokat a hangokat halld, amelyeket hallanod kell. Az egyes meghajtóegységek gondos elhelyezése a fülkagylók belsejében természetesebb és magával ragadóbb hangzásvilágot eredményez.

Nagyfelbontású hangzás fejlett DSP-vel
A Px7 S2 az aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiát használja, amely automatikusan optimalizálja a vezeték nélküli zeneátvitelt a megfelelő telefonokról, táblagépekről és számítógépekről. A Bowers & Wilkins által kifejlesztett, nagy teljesítményű DSP-vel (digitális jelfeldolgozás) párosítva az eredmény kiváló 24 bites, nagy felbontású hangminőség a megfelelő streaming szolgáltatásokból. Csatlakoztasd a laptopodhoz USB-n keresztül, és ugyanezt a nagy felbontású minőséget élvezheted.

Optimalizált zajszűrés
A Px7 S2 a Bowers & Wilkins saját fejlesztésű, optimalizált zajszűrő technológiáját alkalmazza, amely kiemelkedő teljesítményt biztosít a zeneiségre gyakorolt hatás nélkül. Hat mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő az egyes meghajtóegységek kimenetét méri, kettő a külvilágból érkező környezeti zajokat hallgatja, kettő pedig az Alango továbbfejlesztett zajszűrésével biztosítja a kiemelkedő hangteljesítményt.

Bowers & Wilkins Music App
A Bowers & Wilkins Music App segítségével teljes mértékben a kezedben tarthatod az irányítást. Segítségével párosíthatod a fejhallgatót a kívánt eszközökkel, finomhangolhatod a hangszíneket a preferenciáidnak megfelelően, beállíthatod a zajszűrési módot, hogy több vagy kevesebb hangot engedjen be a külvilágból, és ellenőrizheted a töltöttségi szintet. A fizikai kezelőszervek a fejhallgatón biztosítják, hogy mindig kéznél legyen az irányítás, még akkor is, ha a telefonod nincs kéznél.

Műszaki adatok:
-Technikai jellemzők: Hibrid zajszűrés, Környezeti zaj átengedés, Viselés érzékelő szenzor, Bluetooth® audio - Bluetooth 5.0, aptX™ Adaptive, USB-C töltés & audió interfész
-Viselési stílus: Bluetooth, vezeték nélküli, fejet körülölelő fejhallgató
-Bluetooth kodekek: aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC
-Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, BLE GATT (Generic Attribute Profile)
-Meghajtóegységek: 2 x ø 40mm dinamikus, szélessávú bio cellulóz meghajtó
-Mikrofon: 4x mikr. a zajszűréshez, 2x mikr. a telefonáláshoz
-Torzítás: <0.1% (1kHz/10mW)
-Akku típus: Újratölthető Líthium Polimer
-Működési idő: 30 óra lejátszási idő
-Töltés: USB-C
-Töltési idő: 2 óra, 15 perces töltéssel 7 óra működési idő
-Bemenetek: Bluetooth, USB-C Audio
-Tartozékok: 1.2 m USB-C -3.5mm sztereó jack audió kábel, 1.2m USB-C - USB-C kábel, Hordtáska
-Méretek (Hordtáska): 189 mm (szé.) x 63 mm (mé.) x 233 mm (ma.)
-Súly: 307 g (hordtáska nélkül)

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Bowers & Wilkins
Vezetékes:
Vezeték nélküli:
Sport:
Gamer:
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -18% kedvezmény
Tune 510BT bluetooth-os fejhallgató, fekete
19,990 Ft
16,490 Ft
  • -35% kedvezmény
Tune 660NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete
Tune 660NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete
39,990 Ft
25,990 Ft
  • -22% kedvezmény
Tune 520BT bluetooth-os fejhallgató, fehér
22,990 Ft
17,990 Ft
  • -42% kedvezmény
Tune 760NC Bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete
51,990 Ft
29,990 Ft
  • -9% kedvezmény
Tune 720BT Bluetooth fejhallgató, fekete
32,900 Ft
29,900 Ft
T500 Fejhallgató, fehér
11,990 Ft

Kategória összes terméke