• Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Polk Audio MagniFi 2 Hangprojektor

    199,990 Ft

Részletes leírás

Hangprojektor

A többcsatornás házimozi élményhez vezető út akadályainak leküzdése érdekében az újonnak tervezett MagniFi 2 soundbar elhozza számunkra a Polk Audio-tól megszokott gazdag hangminőséget. A teljesítményre hangolt meghajtók és a Polk Audio szabadalmaztatott Stereo Dimensional Array (SDA) technológiája - amelyet eredetileg az alapító, Matthew Polk fejlesztett ki - hatalmas hangminőséget és kiemelkedő hanghűséget képvisel. A meggyőző, magával ragadó hallgatási élmény érdekében a MagniFi 2 egy új 3D audio módot is tartalmaz, amely kihasználja a Polk Audio SDA technológiáját a virtuális magassági csatornák létrehozására.

A MagniFi 2 egyszerűen beállítható és használható. A gyár tartozék HDMI és optikai kábelekkel szállítja, így a gyors és egyszerű beállítás bármely 4K vagy HD TV-hez bíztosítva van. Ráadásul a soundbar három HDMI 2.0 bemenettel rendelkezik, így téve lehetővé a 4K HDR tartalom nagyszerű megjelenítését. A MagniFi 2 automatikusan működik a Samsung, az LG, a Vizio, a TCL és a Sony TV távvezérlőkkel a hangerő vezérléséhez, valamint a legtöbb CEC-kompatibilis tévé is vezérelhető. Ezen felül a MagniFi 2 a Polk Audio szabadalmaztatott Voice Adjust™ technológiájával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hangszintek testreszabását a kristálytiszta párbeszéd és az érthetőség érdekében.

Mivel a MagniFi 2 egy Chromecast audio-kompatibilis eszköz, a felhasználók könnyen streamelhetnek tartalmakat az Amazon Music HD, az Apple Music, a Roon, a Qobuz, a Spotify, a Tidal és még sok más szolgáltató által, bármilyen Google Assistant-kompatibilis hangszóró hangvezérlésével. A felhasználók hangvezérléssel megváltoztathatják a hangerőt, és információt találhatnak arról, amit hallgatnak. A Bluetooth streaming egy újabb egyszerű módszer a zenelejátszásra a MagniFi 2-n, okostelefonról, táblagépről vagy más kompatibilis eszközről.

Polk Smart Remote kompatibilitás
A MagniFi 2 kompatibilis a legtöbb CEC-kompatibilis TV távirányítóval, és beépített támogatást kínál a Samsung, LG, Sony és Vizio népszerű IR TV távirányítóinak az egyszerű használathoz. Az IR Learn használatával a soundbar megtanulhatja a TV távirányítóval való együttműködést, ha a kódokkal még nem rendelkezik.

Univerzális kompatibilitás
A soundbar bármilyen TV-vel működik, és HDMI valamint optikai kábeleket is tartalmaz az egyszerű beállítás érdekében.

Alacsony profil
A MagniFi 2 vékony profilja alig több mint két hüvelyk magas, így a soundbar nem takarja el a TV távvezérlő szenzorát, és nem akadályozza meg a távvezérlő parancsok továbbítását.

Audio- és videokapcsolat
A maximális rugalmasság érdekében a soundbar három beépített Ultra HD 4K HDMI (HDCP 2.2) bemenetet, egy HDMI (ARC) kimenetet, optikai bemenetet tartalmaz a TV audióhoz, valamint Chromecast-ot az audióhoz és még Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik.

Műszaki adatok:
Frekvencia-átvitel (Hz): 32 - 22 000
Teljesítmény (Watt): 200
Dolby Digital dekóder
Távvezérlő
4K jeltovábbítás

Hálózat:
Zenei stream szolgáltatások /Spotify, Tidal, Deezer/
Bluetooth kapcsolat
WiFi

Csatlakozók:
Analóg audio bemenet: 1
Aktív mélysugárzó kimenet: vezeték nélküli
Digitális koaxiális/optikai bemenet: -/1
HDMI csatlakozó: 3 bemenet / 1 ARC kimenet

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Polk Audio
Garancia: 2 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -31% kedvezmény
SIGNA SOLO hangprojektor
SIGNA SOLO hangprojektor
64,990 Ft
44,990 Ft
Home Sound Bar 550 hangprojektor
Home Sound Bar 550 hangprojektor
249,990 Ft
MAGNIFI MAX SR 5.1 Soundbar
MAGNIFI MAX SR 5.1 hangprojektor
249,990 Ft
Katch One - fehér
KATCH ONE IVORY WHITE hangprojektor
249,990 Ft
  • -14% kedvezmény
HW-Q950T/EN 9.1.4 Soundbar
499,990 Ft
429,900 Ft
MAGNIFI MINI hangprojektor
MagniFi Mini Soundbar, vezeték nélküli mélyládával
119,990 Ft

Kategória összes terméke