• -13% kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

  Pioneer FAYOLA FS-W40 vezeték nélküli házimozi rendszer, fekete

  319,990 Ft
  279,900 Ft

  -Hálózati multi-room rendszer prémium kivitelben
  -Aktív vezeték nélküli hangszórókkal
  -4K ultra-HD-képes HDMI bemenet
  -Bluetooth, AirPlay
  -FlareConnect multi-room
  -Bővíthető vezeték nélküli 4.1 rendszerré

Részletes leírás

Hálózati házimozi rendszer - fehérÉlvezd szabadon a pompás hangzást!


Bármilyen környezetet is alakítottál ki a nappalidban, ahol emlékezetes pillanatokat töltesz minden nap a szeretetteiddel, az FS-W40 Free Style hangrendszer mindig hangsúlyos szerepet fog játszani az életedben tiszta stílusával és szabad telepítésű koncepciójával. Luxus kinézetet kölcsönző alumíniummal és porcelánszerű textúrával kihangsúlyozva, a karcsú vonalvezetésű AV center teljes szabadságot biztosít a házi szórakoztatáshoz, a mozizástól és a játékoktól kezdve egészen a neked tetsző zenék streameléséig, és mindezt kompakt, de mégis erőteljes hangsugárzókkal megvalósítva. Ezt a sokoldalú rendszert tetszés szerint pozícionálhatod, nem kell kompromisszumot kötni a kimagasló audió teljesítményhez. Ráadásul, a kifinomultan körvonalazott hangsugárzók még a nappalid hangulatát is feldobják.


Elegáns stílus és egyszerű telepítés

A selyemfényű alumínium fedőlappal és porcelánszerű felülettel kiemelt FS-W40 érintés-érzékeny gombokkal és FL kijelzővel van felszerelve. Az AV center nemcsak egy stílusos központi darab a szobában. A vezeték nélküli megoldásnak köszönhetően csökkenti a kábelkáoszt és egyszerűbbé teszi a fali TV telepítését.


Nincsenek kábelek. Nincs kábelfeszegetés.

Ezek a feltűnésmentes, de mégis megtévesztően szupererős aktív hangsugárzók bármilyen környezethez passzolnak, és oda teheted őket, ahová csak akarod. Távolságkalibráló rendszer gondoskodik aszimmetrikus telepítés esetén a hangkiegyenlítésről. Bővítsd tovább rendszeredet az FS-S40 vezeték nélküli háttérsugárzókkal és az FS-SW40 vezeték nélküli mélynyomóval (nem tartozékok), és élvezd a rugalmas és szétáradó 4.1-csatornás surround hangzást.


Vezeték nélküli multi-room audio

A Multi-Room szolgáltatás segítségével a lakás összes helyiségében élvezheted zenéidet! Az MRX-3 és MRX-5 FireConnect kompatibilis hangsugárzókat oda telepítheted, ahová szeretnéd! Az MRX-5 beépített akkumulátorának köszönhetően akár a kertbe vagy a medence partjára is!

 

 

 

Wi-Fi, Chromecast* és Bluetooth

iOS, Android és PC applikációkkal élvezheted az app alapú online zenehallgatást a hangsugárzóidon át a Chromecast streameléssel. A Pioneer Remote App a többzónás vezérlést és a streamelést is lehetővé teszi okostelefonról vagy számítógépről*, a Bluetooth kapcsolaton át pedig zökkenőmentesen küldheted át az audiót a szórakoztató rendszeredre.

* Chromecast képes jövőbeli firmware-frissítéssel. A többzónás audió használatához opcionális FireConnect kompatibilis hangsugárzókra van szükség.

 

 

   

 

TIDAL*, Spotify, Deezer* és TuneIn

A világ legnépszerűbb streamelő és internetes rádiószolgáltatásainak* támogatásával új horizontok nyílnak meg a szórakoztatásban. Használjad a dedikált applikációkat vagy a Pioneer Remote App-ot, és élvezzed a szobát kitöltő hangzást nyújtó audiostreamelést.

* A használat előtt frissíteni kell a firmware-t. Egyes szolgáltatások használatához előfizetésre van szükség.

 

 

             

Ultra HD Video kompatibilis

A HDMI aljzatok támogatják az Ultra HD Blu-ray formátumot és a HDCP 2.2 kompatibilis videostreamelést. Az olyan funkciók, mint pl. a 4K/60 Hz, a BT.2020 Color, a HDR és a 4:4:4 színtér már a következő generációs tartalmak lejátszására is alkalmasak.

 

 

 

Hallgass zenét úgy, ahogy neked tetszik

Az FS-W40 dekódolja a legnépszerűbb sztereó és többcsatornás audio formátumokat és többféle hallgatási módot kínál, így a zenét a saját ízlésednek megfelelően és a tartalomhoz legjobban illő módon élvezheted. A rendszer támogatja a nagyfelbontású USB/hálózati lejátszást.

 

 

Egyszerű működtetés

A vezeték nélküli hangsugárzók automatikusan csatlakoznak, amikor az AV Center felismeri a beérkező jeleket, a zenehallgatás befejezésekor pedig automatikusan történik a kikapcsolás. A Pioneer Remote App letöltésével a távvezérlővel navigálhatsz a grafikus felhasználói felületen, kiválaszthatod a forrásokat és módosíthatod az AV beállításokat.

 

 

 

FireConnect* többzónás technológia

A FireConnect tükrözi a master komponensre csatlakoztatott hálózati audiót és a külső analóg forrásokat – a streamelő szolgáltatásoktól kezdve a vinyl felvételekig – a többi helyiségben telepített FireConnect-kompatibilis hangsugárzókra. Az iOS és Android operációs rendszerekre kifejlesztett Pioneer Remote applikációval végezhető az egész házban a zene kiválasztása, a hangsugárzók csoportosítása és a lejátszó funkciók kezelése.

* FireConnect képes jövőbeli firmware-frissítéssel. A külső forrásokról fogadott audió megosztása függ a modelltől, és a jövőbeli firmware-frissítéssel válik elérhetővé. A rendszer a 44,1 kHz és a 48 kHz mintavételi gyakoriságokat támogatja. A Blackfire FireConnect technológia fejlesztője a Blackfire Research Corp., USA.

 

SPECIFIKÁCIÓ:Audio jellemzők:
Automatikus surroundjel-felismerés
Dolby True HD dekóder
DTS HD dekóder
Dolby Digital Plus dekóder
Dolby Digital/DTS dekóder
Dolby Pro Logic II dekóder
Mély/magas hangszínszabályozás

Video jellemzők:
Deep Color kompatibilitás
Videojel-felkonvertálás: 4K
Kényelmi szolgáltatások
Egyszerű beállítás
Képernyőn megjelenő menü (OSD)

Rádió jellemzők:
Automatikus és manuális hangolás/tárolás
Hullámsávok: FM
RDS- (rádióadat-szolgáltatás) vétel
Tárolható adók száma: 40

Csatlakozók:
Analóg audio bemenet/kimenet: 1/0
Digitális bemenet: 1 optikai
WiFi
HDMI-csatlakozó:
USB-csatlakozó

Általános adatok:
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm):
Erősítő: 445 x 65 x 290
Hangfal: 125.5 x 200 x 144.5
Tömeg (csomagolás nélkül - kg):
Erősítő: 3.2
Hangfal: 1.7

A dobozban találod a készülék mellett:
FM antenna
Magyar nyelvű használati utasítás
Távvezérlő elemekkel

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Pioneer
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

 • -46% kedvezmény
Citation ONE DUO vezeték nélküli hangszóró, szürke
129,990 Ft
69,900 Ft
 • -11% kedvezmény
PLAY:5 WHITE Zóna lejátszó beépített erősítővel és hangszórókkal
PLAY:5 Gen2 zóna lejátszó beépített erősítővel - fehér
199,900 Ft
177,900 Ft
 • -6% kedvezmény
Home Cinema 5.1 házimozi rendszer
639,990 Ft
599,000 Ft
 • -4% kedvezmény
PLAYBAR Zóna lejátszó beépített erősítővel és hangsugárzókkal
Playbar hangprojektor
269,990 Ft
259,900 Ft
 • -32% kedvezmény
HEOS AMP HS2 Zóna lejátszó
HEOS AMP HS2 Multiroom lejátszó erősítővel
189,900 Ft
129,900 Ft
One (Gen 2) Zóna lejátszó, fekete
72,900 Ft

Kategória összes terméke