• Ingyenes szállítás
  • Raktáron

    Vogel's DesignMount NEXT7355 motoros TV konzol

    259,980 Ft

Részletes leírás

Vogel's DesignMount NEXT7355 motoros TV konzol

A Vogel's MotionMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és műszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel's különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk.

A televíziónk bekapcsolásakor eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, televíziónk kikapcsolásakor, pedig visszasimul a falhoz. Csak töltsük le okostelefonunkra az ingyenes applikációt a programozáshoz és az egyéb irányíthatósághoz. Használatával megtapasztalhatjuk, hogy milyen könnyedén mozgatható és állítható be a kívánt nézőszög.

A Vogel's távirányítható MotionMount fali állványa nagyfokú rugalmasságot és széleskörű használhatóságot biztosít. A Vogel's MotionMount motoros fali televízió tartó állvány a televízió bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik, így nem számít, hogy a televíziótól éppen akár 120 fokkal balra, vagy jobbra ültünk-e le. Az előre beprogramozott személyes beállításainknak megfelelően a MotionMount állvány automatikusan beáll a beprogramozott helyzetbe.

A televízió bekapcsolásakor az állvány kecsesen eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, a televízió kikapcsolásakor, pedig vissza mozog a falhoz a kiinduló pontra. Mindehhez, egyéb más távszabályzóra nincs szükségünk, csak a televízió be illetve kikapcsolására. Az állvány más pozícióba mozgatása és beállítása az ingyenesen letölthető applikáció segítségével okostelefonról vezérelhető, de akár manuálisan, kézzel is könnyedén más pozícióba mozgathatjuk az állványt. A fali konzol felszerelése és működtetése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztatnunk kell a tartozék televízió hálózati kábelt az állványhoz, az állványt, pedig a fali hálózati csatlakozó aljzatba és már működik is!

Tulajdonságok:
A kívánt nézőszög könnyedén beállítható akár applikációval, akár manuálisan is
Akár 10 előre programozott személyes beállítást is kapcsolhatunk az applikációval
A televízió kikapcsolásakor az állvány visszamozog a falhoz a kiinduló pontra
Könnyen felszerelhető és installálható
A rögzíthető TV képátmérő mérete: Min. 40" - Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×200 / Max. 600×400
Távolság a faltól: Min. 72 mm - Max. 720 mm
Kábelek elvezetése a karokban
A televízió sohasem fog a falba ütközni
Könnyen mozgatható
Színe: fekete

Gyártó: Vogel's
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

1D SLIM 32-65 Fix falikonzol
1D SLIM 32-65 Fix falikonzol
4,490 Ft
W50070 32"-55" fali TV konzol
9,990 Ft
3D Monitor konzol
3D Mon 10-27 konzol
4,990 Ft
3D 32-88 BIG 1 méterre kihúzható, dönthető fali konzol
29,980 Ft
BASE05 M 32
10,490 Ft
BASE05 S fali TV konzol 19-43
4,990 Ft

Kategória összes terméke