• -14% kedvezmény
  • Ingyenes szállítás

    Denon AVR-X1700H DAB 7.2 HD Házimozi rádióerősítő, fekete

    289,990 Ft
    249,990 Ft

    Kifutott modell

    Új 2024-es modell elérhető - AVR-X1800H DAB

Részletes leírás

7.2 csatornás 8K Ultra HD AV Receiver 3D Audioval, hangvezérléssel és beépített HEOS®-szal

A Denon AVR-X1700H 7.2 csatornás 8K AV-receiver 145 W/csatorna teljesítménnyel teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization technológiát, a DTS:X® és DTS Virtual:X™ 3D hangformátumokat. A legújabb HDMI specifikációkhoz hasonlóan olyan funkciókkal rendelkezik, mint a 8K/60Hz, a kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, az ALLM, a HDR10+ és az eARC támogatás.

Emelje magasabb szintre házimoziját a Denon AVR-X1700H készülékkel. A csatornánként 145 wattos teljesítménnyel (6 ohm, 1 kHz, 1% 1csatornás Drive) csodálatos 3D hangélményt nyújt. Támogatja a Dolby Atmos®-t, a Dolby Atmos magasság virtualizációt, a DTS:X-et és a DTS Virtual:X-et. Az AVR-X1700H támogatja a legújabb videotechnológiákat is, mint például a 8K/60Hz és a kiválasztott 4K/120Hz átvitel három dedikált bemeneten, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, valamint a 8K felskálázást és a HDCP 2.3 támogatást minden HDMI bemeneten (6 bemenet/1 kimenet).

Az előlapi USB kényelmes audio lejátszást biztosít MP3 és hi-res hangformátumokkal (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8 / 5.6MHz fájlok). A népszerű zenei szolgáltatásokat, például a Spotify®-t, a Tidal-t, a Deezer-t, az Apple AirPlay 2-t és a beépített HEOS-t a Wi-Fi-t használva vezeték nélkül streamelheti, valamint Bluetooth-on keresztül is hallgathat zenét. Támogatja az Amazon Alexa-t, a Google Asszisztenst és az Apple Siri-t a könnyed hangvezérlés érdekében.*

A díjnyertes Denon Setup Assistant a telepítési folyamat minden egyes lépésének vizuális illusztrálásával gyors és egyszerű beállítást biztosít. Mivel az egyes otthonok akusztikája eltérő, az AVR-X1700H az Audyssey prémium szoba kalibrálási technológiájával rendelkezik, hogy automatikusan mérje és optimalizálja az AV-receiver teljesítményét, és valóban magával ragadó 3D hangélményt nyújtson.

Erőteljes 7 csatornás erősítő a legújabb házimozi specifikációkkal
Az AVR-X1700H diszkrét nagyáramú erősítőkkel rendelkezik, minden csatornán 145 W teljesítménnyel (6 ohm, 1 kHz, 1%, 1 csat. meghajtva). Az alacsony impedanciájú meghajtók a hangsugárzók széles skálájához biztosítanak működési stabilitást a kiegyensúlyozott hangzás érdekében. Az AVR-X1700H a háromdimenziós hangformátumokat is támogatja, mint a Dolby Atmos-t, Dolby Atmos magasság virtualizációs technológiát, DTS:X-et és DTS Virtual:X-et, valamint egy HDMI részt is tartalmaz HDCP 2.3 támogatással és 8K átvitellel HDMI-forrásokhoz.

Lenyűgöző Surround hangzás
Merüljön el a többdimenziós hangzásban a Dolby Atmos segítségével. Állítsa be a Dolby Atmos készüléket 5.2.2 térhatású hangszórórendszerrel Dolby Atmos magassági hangsugárzókkal vagy dedikált felső hangsugárzókkal a tökéletes házimozi élmény érdekében. A Dolby Atmos Height Virtualization magával ragadó hangot biztosít külön magassugárzók nélkül, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

Legyen közelebb az akcióhoz
A DTS:X™ magával ragadó audio hangzást produkál, természetes és élethű, többdimenziós hangélményt teremtve a lakásban. A továbbfejlesztett immerzió és a megnövelt realizmus a kedvenc filmjei világába repítik. A DTS Neural:X ™ a filmek, a játékok és a zenék számára olyan valósághű hangzást kölcsönöz, amellyel a hagyományos 5.1-es surround hangzás nem tudja felvenni a versenyt. A DTS Virtual:X magassági hangsugárzók nélkül is magával ragadó hangot biztosít, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

Fejlett videó részleg eArc-al
Az AVR-X1700H 8K/60Hz-es átvitellel, a 4K/120Hz-es átvitellel, valamint a legújabb HDMI-specifikációk támogatásával biztosítja a tökéletes házimozi élményt. Az új AVR-X1700H segítségével ma már a legjobb 4K házimozit építheti ki, és biztos lehet benne, hogy AV-vevője 8K-készen áll, amikor Ön is készen áll. Élvezze a legmagasabb minőségű 3D hangot- és videót a legmagasabb szórakozási igényekhez is.

A játék következő generációja
Az új AVR-X1700H készülékkel a teljes játékélményt élvezheti. Játsszon 4K/120Hz-es átvitellel, valamint a változó frissítési frekvenciával (VRR), gyors képkocka-továbbítással (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési móddal (ALLM), amely csökkenti vagy megszünteti a késleltetést és a képkockaszakadást, így simább, késleltetésmentes játékélményt nyújt.

Élénk színek - univerzális kompatibilitás, HDR10+ és dinamikus HDR
Az AVR-X1700H támogatja a High Dynamic Range videóformátumot, a HDR10-et, a Dolby Visiont és a HLG-t (Hybrid Log Gamma). A Dolby Vision elképesztő fényerővel, kontraszttal és színekkel alakítja át a nézési élményt. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalmak felett, amely élesebb és tisztább képet biztosít. Az AVR-X1700H támogatja a HDR10+-t is, amely dinamikus metaadatokat küld a tévének a valósághűbb kép érdekében, valamint a Dynamic HDR-t. (Egyes technológiák nem minden televízióban érhetőek el.)

Audyssey helyiség korrekció
Az AVR-X1700H az Audyssey MultEQ XT helyiség akusztikai mérési rendszerével rendelkezik. A mellékelt mikrofonnal pontosan elemzi az egyes hangsugárzók kimenetét minden csatorna optimalizálásához. Ráadásul az opcionálisan megvásárolható Audyssey MultEQ Editor alkalmazással megtekintheti és módosíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz, és pontosabban beállíthatja a hangot a szobájához és az ízléséhez.

Beépített bluetooth és Wi-fi kapcsolat
Vezetéknélküli hálózatának központja. A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-X1700H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, az Amazon Music HD-t, TuneIn-t, iHeart Radio-t, Sound Cloud-ot, Tidal-t s még sok mást.

Minden az irányítása alatt
Irányítóközpont a hátsó zsebében. Az iOS-re és Android-ra elérhető ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás még egyszerűbbé teszi az AVR-X1700H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki, némítsa el a zenét, válasszon egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásban a vezeték nélküli zene streamingre. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást még ma okostelefonjára. Elérhető az iOS és az Android rendszerekre is.

Használja az Amazon Alexa-t, Siri-t, vagy a Google Asszisztenst a zene vezérléséhez.

TV hang minden zónán
Játssza le a TV hangját minden zónán. Támogatja az analóg és a digitális audio csatlakozásokat is.

Gyorsválasztó gombok a felhasználóbarát audio beállításokhoz
A Denon AVR-X1700H elülső panelén négy gyorsgomb található, amelyek a kívánt hangbeállításokat tárolják minden egyes forráshoz. Váltson a TV-hang, a Blu-ray, a médialejátszók és a többi forrás között, és az AVR-X1700H az EQ-beállításokat az adott médiaforrás preferenciáihoz igazítja. A gyorsabb vezérléshez használja az előlapon lévő gombokat, vagy válassza ugyanazokat a Quick Select gombokat az AV receiveren. Lehetséges, hogy az összes zóna sztereó üzemmódot a gyorsválasztás segítségével egyszerre lehessen vezérelni.

Fejlett hangfeldolgozás
Tapasztalja meg a rendkívüli hangminőséget a zene és a filmek terén egyaránt.

DSP Power Processing
Hihetetlen erő a zene és a film igényeihez. Az AXR-X1700H egy fejlett DSP (Digital Sound Processor) chipet tartalmaz a hatalmas erő feldolgozásának érdekében. A négymagos DSP több, mint egy milliárd számítást képes feldolgozni másodpercenként a legújabb videó-, hang- és feldolgozási igények kiszolgálása érdekében.

Multi-Source, Multi-Room
A Denon AVR-X1700H készülékkel 7.2 csatornás surround hangzás érhető el az egyik szobában, és egy külön forrásból vagy zene adatfolyamból zenét hallgathat a másikban. Nézzen filmet az egyik szobában, míg egy másik családtag megszakítás nélkül hallgathat zenét egy másik zónában. Használja a belső erősítőt a hangsugárzó működtetéséhez.

Előlapi USB port a High-Resolution audio lejátszásához
Élvezze a kiváló hangminőséget a kedvenc nagyfelbontású audio számaival. A 32-bites D/A konverterrel rendelkező AVR-X1700H nagy felbontású audio dekódolást tesz lehetővé, több veszteségmentes fájltípussal, beleértve az ALAC, FLAC és WAV 24 bit/196 kHz-es formátumokat. Kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD fájlokkal (a DSD az SACD hangkódolási formátuma). Játssza le őket memóriaeszközökről az előlapi USB-n keresztül vagy a hálózati forrásokon keresztül. Az AVR-X1700H más fájltípusokat is támogat, mint pl. az MP3 és a WMA.

Phono bemenet a lemezjátszók/bakelit lejátszók támogatásához
A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőt. A mellékelt Phono (MM) bemenettel az AVR-X1700H lehetővé teszi a lemezjátszó csatlakoztatását. Élvezze a bakelitgyűjteményét kiváló minőségű hangzással.

Kettős subwoofer kimenet
Merüljön el az egyenletesen elosztott, pontos basszusban. Az AVR-X1700H két mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítésére és a jobb diszperzió biztosítására. Nincsenek hallható csúcsok vagy dipek - csak erős, egész szobát betöltő basszus.

Működik a legújabb hangasszisztensekkel
Élvezze az egyszerű hangvezérlést és a teljes körű rugalmasságot a vezető hangszolgáltatásokkal. Intelligens hangsugárzó vagy okostelefon használata esetén beszéljen az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri asszisztensekkel. Kérje a kedvenc zenéit, szabályozza a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, kapcsolja be a bemeneteket és használjon még több funkciót. Váltson a hangasszisztensek között, vagy válasszon ki egy kedvencet - a választás az Öné. A funkcionalitás a hangasszisztenstől függ.

Működik az Amazon Alexa-val
Élvezze a hangvezérlést az Amazon Alexa-val és a hangjával. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő műsorszámra, kapcsolja be a különböző médialejátszókhoz szükséges bemeneteket és még többet - "Just Ask". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy az Amazon Alexa hangvezérlést engedélyezni tudja AVR-X1700H számára. Szükség van Alexa alkalmazásra és Amazon Echo-ra, Dot-ra vagy hasonlóra.

Működik a Google Asszisztenssel
Kérje meg a Google Assistant hangsugárzót vagy a telefonját, hogy streamelje kedvenc dalait. Vezérelje a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a számok átugrását és még sok mást.

AirPlay 2 + Apple Siri hangvezérlés
Használja az AirPlay 2-t a zene vezeték nélküli streameléséhez az AV-receiverrel, vagy más AirPlay-kompatibilis hangsugárzóval, hogy otthonát megtöltse zenével. Streamelje zenéit kedvenc zenei szolgáltatásairól, mint például az Apple Music és a Spotify, vagy játsza le kedvenc videóit a YouTube és a Netflix szolgáltatásból bármelyik iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV eszközről, miközben a hang tökéletesen szinkronizálható a hangszóróival az AirPlay 2 által. Az AirPlay 2 is támogatja a multiroom audio-t. Ez lehetővé teszi a tartalom továbbítását több AirPlay 2 kompatibilis eszközre egyidejűleg a továbbfejlesztett audio puffereléssel, így biztosítva van a zökkenőmentes zenelejátszás. Az AirPlay 2 biztosítja az audioeszközök vezérlését és csoportosítását az Apple Music-on, vagy a Home App-on belül. Használja az Airplay 2 alkalmazást vagy a saját hangját a Siri-n keresztül.

Beépített Heos: vezeték nélküli zene streaming
A HEOS beépített technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheti kedvenc zenéit otthonában. Élvezze a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a TuneIn-t, az Amazon Prime Music-ot, a Soundcloud®-ot, a Tidal-t, a Napster-t, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhet.

Jellemzők:
-7.2 csatornás AV-vevő csatornánként 80 W teljesítménnyel
-Támogatja a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS:X és a DTS Virtual:X technológiát
-Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás
-A legújabb játékélmények: a 4K/120 Hz-es áthaladással, a változó frissítési gyakorisággal (VRR), az automatikus alacsony késleltetési móddal (ALLM) és a gyors képkockaátvitellel (QFT)
-Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri hangvezérlés
-HEOS Beépített vezeték nélküli többszobás zenei streaming technológia
-Enhanced Audio Return Channel (eARC)
-Játék mód: Támogatja az Auto Low Latency Mode (ALLM) módot a késésmentes játékhoz (támogatott 4K kijelző és játékkonzol szükséges)
-Támogatja a Spotify -t, az Amazon Music HD -t, a TuneIn -t,
-Nagy felbontású DSD (2,8/5,6 MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
-Integrált Phono bemenet
-DSP chip négy 300 MHz-es DSP maggal
-Audyssey MultEQ XT kalibrációs szoftver

Műszaki adatok:
-Csatornák száma: 7.2
-Kimeneti teljesítmény (1kHz, egy csatornán hajtva): 120W (6 ohm, 0.9% THD)
-Kimeneti teljesítmény (20Hz-20kHz, két csatornán hajtva): 80W (6 ohm, 0.09% THD)
-HDMI bemenet: 6 db
-HDMI kimenet: 1 db
-HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD)
-Hálózati funkciók (DLNA)
-Bluetooth
-Wi-Fi
-Air Play
-internet rádió
-App vezérlés
-Bemérő mikrofon
-USB csatlakozás
-Zóna funkció: 2 zóna
-Optikai bemenet: 2 db
-Digitális Koax bemenetek: 2 db
-Analóg audio bemenetek: 4 db
-Analóg audio kimenetek: 2 db
-Komponens videó bemenetek: 2 db
-Komponens videó kimenetek: 1 db
-Kompozit videó kimenetek: 1 db
-Fejhallgató kimenet: 1 db
-Teljesítményfelvétel (üzemi): 430 Watt
-Teljesítményfelvétel (készenléti): 0.1 Watt
-AM/FM tuner
-Phono bemenet

-Méretek (Szé x Ma x Mé): 434 x 151 x 339 mm
-Tömeg (csomagolás nélkül): 8.5 kg

Hivatalos magyar márkaszerviz garancia.

Gyártó: Denon
Csatornák száma: 7.2 csatornás
Garancia: 3 év
Szállítási költség: Ingyenes
Személyes átvétel: Ingyenes

Kategória további termékei

  • -28% kedvezmény
VSX-935-B 7.2 Dolby Atmos AV erősítő, fekete
399,990 Ft
289,900 Ft
  • -15% kedvezmény
AVR-S670H 8K 5.2 Házimozi erősítő, fekete
AVR-S670H 8K 5.2 Házimozi erősítő, fekete
269,990 Ft
229,990 Ft
  • -6% kedvezmény
TX-RZ50 9.2 THX házimozi erősítő, fekete
639,900 Ft
599,990 Ft
  • -23% kedvezmény
AVR-X2800H 7.2 8K házimozi erősítő
AVR-X2800H 7.2 8K házimozi erősítő
389,990 Ft
299,990 Ft
  • -32% kedvezmény
VSX-534-B 5.2 csatornás AV vevőerősítő, fekete
219,990 Ft
149,900 Ft
  • -27% kedvezmény
NR1510 BLACK
NR1510 5.2 AV Erősítő, fekete
299,990 Ft
219,990 Ft

Kategória összes terméke